lørdag 17. august 2013

Dåpsdagen 18.08.13.

Phu! For en hektisk dag vi har hatt. Det er virkelig en del å ordne i stand, når vi i morgen skal ha nærmere femti gjester for å feire det vakre dåpsbarnet vårt. Men bra, det blir det. Takket være god hjelp fra bestemødre og faddere kom vi i boks, med deilig mat, gode kaker, pent dekket bord og alt som hører med. Snaaart kan vi legge beina på bordet og bare vente på morgendagen. Først må bare skjorter strykes og klær bli lagt fram. Jeg passer forresten inn i bunaden min igjen. Hipp hurra! Det er i hvertfall én fordel ved å ha sluttet med ammingen ;-)

Bord i hvitt og lyserosa, enkelt pyntet med roser og lys i sjarmerende norges glass :-)

Teo gleder seg som en unge til dåp. I dag lurte han på om det var lasersverd i kirken. Jeg lurer på hva slags forventninger han har for morgendagen egentlig?! Noe sier meg at han blir en smule skuffet når han kommer inn i kirken, og det verken er lasersverd eller andre actionting der ;-) Jeg føler jeg har løpt ned kirka det siste året, i både brylluper og begravelser, men da har jo Teo vært hjemme. Nå er det på tide at han får bli med synes jeg. Jeg tror det blir stas å døpe lillesøster :-)


Blomstene jeg hadde bestilt, hadde de glemt å holde av, så de var blitt utsolgt i siste liten. Dåpsluen som jeg hadde bestilt på nettet, og blitt lovet x-antall ganger at skulle være her til i dag, dukket aldri opp (grr). Man kan jo si at det ble litt mer stress i dag enn hva jeg hadde sett for meg, spesielt siden det skal være et prosjekt ut av en annen verden å få tak i passende dåpsluer. I siste liten dukket derimot en reddende engel opp. Mammaen til en kamerat av meg (samboeren til Linda). Hun hadde en nydelig dåpslue fra da hun selv var bitteliten bebis. Den fikk vi låne. Jeg er evig takknemlig. Tusen takk, Anne Marit :-)

Dåpskjolen som alle på pappas side av familien er døpt i, meg selv inkludert. Jeg har festet på nye silkebånd i fargen gammelrosa.

Nå får jeg slenge meg rundt, slik at det ikke blir så sent i seng. Det blir nok en lang dag i morgen, så det er greit å lade opp batteriene litt i forkant. God natt!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Masse lykke til med dåpen i morgen ♥

Klem

Fru Jacobsen - Kone og Mamma til 3 sa...

Masse lykke til med dagen i dag, og gratulerer med dåpsbarnet :)

Tone sa...

Håper det går strålende i dag!! Jeg har booket dåp 20 oktober. Da er vesla 4 måneder og jeg håper jeg får bunaden på meg :P Fremdeles litt (mye) fødselsvekt som klamrer seg fast...

Tonje sa...

Håper dere alle har hatt en fin dåpsdag <3 Kjolen er vakker og lokalet var så fint pyntet! Klem fra Tonje