fredag 23. august 2013

Mia sier hei // Snart 5 måneder

I dag var det min tur til å titte innom igjen. Mamma er litt opptatt med å være bikkja til storebror. Han er nemlig ikke helt i form, og trenger derfor litt ekstra av alt. Sånn er det, og jeg forstår han godt :-)

Nå nærmer jeg meg fem måneder med stormskritt. Jeg ruller ca hele tiden, smiler døgnet rundt og skravler verre enn fem damer til sammen. Jeg er rimelig fornøyd med livet kan man si, og det virker som det smitter over på alle rundt meg. Herlig!


Den siste tiden har jeg fått lov å smake på noe annet enn morsmelk. Jeg la fort min elsk på grøt. Jeg nammet meg gjennom hvert måltid. Det varte fram til jeg fikk smaken på smoothie. De røde posene med eple og jordbør som Teo har slukt i seg en lang stund.. De er så gode de. Når mamma tar fram en sånn pose, vil jeg ikke bare ha et par skjeer, jeg vil sluke hele greia. Når måltidet er over ser jeg nesten ut som en smoothie selv. Å spise fra skje er jaggu vanskelig skal jeg fortelle dere! Når det kommer til smoothien min er jeg rimelig bestemt. Hvis jeg ikke har fått nok, sier jeg høyt og tydelig fra. Jeg roper rett og slett. Da er mamma rask med å dytte posen inn i munnen min igjen. Tenk at det jeg sier blir tatt sånn på alvor her hjemme :-)


Ellers må jeg skryte litt av meg selv. Jeg er en av få bebiser som faktisk bommelommer på do. La meg si det sånn, jeg er bare """litt""" stolt av meg selv! Jeg har gjort det en måneds tid nå, og har i løpet av denne perioden kun hatt tre "uhell" i bleia. Dette har vært under bilturer. Både mamma og jeg er enige om at det bare var noe søl (jeg mener å huske at mamma faktisk gulpet litt i sin egen munn også), så vi fortsetter med do-besøkene vi. Vinn/vinn på alle måter. Jeg har både testet ut doen hos tannlegen og i kirka før jeg ble døpt. Funka som smurt der også!


Ellers har pappaen min begynt å trene håndball igjen. Det innebærer at jeg får mindre tid med han på ukedager. I starten var jeg litt sinna på han på grunn av akkurat det, så derfor snudde jeg meg bare bort når han pratet til meg. Nå har jeg funnet ut at han trener sent på torsdager, så vi får tid sammen da + at vi har jo nettene og morningene (og helgene). Jeg sover ganske godt på natta stort sett, men det hender at jeg våkner og vil ha litt kos. Før lå jeg tett inntil mamma på natten, mens nå synes pappa det er så kos å ha meg inntil seg, så da hender det at jeg våkner opp i armkroken hans. Det er verdens beste armkrok, og det vet jeg at mamma også synes. Så, selvom pappa er mindre hjemme, får vi Mia&pappa-tid for det. Det er jeg veldig glad for :-)


Nå skal jeg legge bort mac´n og holde broren min med selskap. Han synes det er så koselig når jeg vil ligge litt i senga hans. Nå ligger han der og ser på film, så jeg skal overraske han med litt selskap. Kos med storebror OG filmtid -JA, jeg synes telefoner, tv-er og generelt alt som lyser er rimelig spennende om dagen. Hørt rykter om at den interessen varer en stund. Teo druknet to telefoner med sikkel før han var ett år, så... Heldiggrisen han!


Hadet bra så lenge. 
Klem fra Mia**

4 kommentarer:

Carine sa...

Awww, for et søtt innlegg :). Men du, snart 5 mnd og bomelommer på do? Høhø, den skjønte jeg ikke.

Hun er forresten dødssøt :)

Klem

Linn sa...

Herlige Mia :D Blitt flink til å skrive,hihi.
Men fortell gjerne litt mer om bæsjingen på do. Hvordan i all verden får du til det? :O

Monica Jensen sa...

Jada, stemmer det :) Mia bæsjer på do og ikke i bleien ;) Skal se om jeg får kokt sammen et innlegg om det :)

Takk <3 Jeg er selvsagt enig :D

Masse lykke til med fødsel, Carine :) Klem

Monica Jensen sa...

Haha, ja, ikke sant? Her lærer man tidlig :P

Jeg skal se om jg får skrevet et innlegg om bæsjing på do. Det fungerer veldig fint. Ikke noe problemer i det hele tatt :) Hun skjønner hva hun skal gjøre på do, så hun bæsjer med en gang jeg setter hun der :)