mandag 12. august 2013

Noen dager...

Noen dager...noen dager går liksom alt så innmari bra. Etter planen, hvis man kan kalle det det. I dag har vært en sånn dag :-)

Jeg har siklet på nye conversesko en stund. Da er det fint å komme over en bunke med penger på kjøkkenet, som du tidligere i sommer hadde lagt på et "lurt" sted. Bursdagspengene mine! De pengene du faktisk kan bruke på deg selv - med et lite snev av god samvittighet. Disse ble med meg hjem i dag.


Det var ikke uten dårlig samvittighet, for å si det sånn. Jeg prøver derfor å si til meg selv at de går aldri av moten og kan brukes i årevis, i likhet med mine andre converse. Man jo ha noen lave også?

Grunnen til at jeg ikke kjøpte disse med knallgod samvittighet, er fordi jeg også har kjøpt noe annet nytt i dag. Noe jeg har lengtet etter i flere år. Noe jeg holdt på å kjøpe i fjor høst, men lot være, nettopp fordi fornuften kom foran lysten. Ny spisestue. Plutselig var både bord og stoler ute til kampanjepris for en liten periode, og jeg måtte slå til. Med samtykke fra min kjære, så klart. Det er noen ukers ventetid, men jeg gleder meg til å vise dere etterhvert. Plutselig blir det litt helhet her i hjemmet. Bort med det mørke, inn med noe lysere. Me happy!


Ettermiddagen tilbrakte vi med Live og Jesper. Pannekakeonsdag har blitt til pannekakemandag. Det er alltid koselig for både store og små. Når det kom til legging av barn, sovnet lillesnupp uten problemer klokken halv syv. Da fikk jeg en hel time med luringen, før han sovnet halv åtte. Helt perfekt timet om jeg skal si det selv. En dag der jeg har fått alenetid med begge mine barn er ikke annet enn fantastisk :-) Da kjæresten kom inn døren for fem minutter siden, ble han altså møtt av stillhet og en nyvasket leilighet. Hils på frøken effektiv. Det er altså meg!

Nå skal jeg belønne meg selv med favorittserien, armkroken og en iiiiis. Noen dager altså... :-)

9 kommentarer:

M sa...

Nye converse her også - lave, synes de er finest:-)

Monica Jensen sa...

Ja, de var så lette og deilig på foten :) Mine første lave, men absolutt et "must" i samlingen ;)

Véronique sa...

Hvor mange par Converse har du egentlig? ;)

mammaKine sa...

Gleder meg til å se ny spisestue. Ble det de stolene?
Armbåndene du spurte om i stad er kjøpt på Accessorize. 105,- :-)

Kristin sa...

Converse må man jo bare ha !! Jeg har tre par lave, samme farge som disse, mørke blå og hvite:) hehe..

Bettina sa...

Lave converse er et must og du skal ikke ha dårlig samvittighet, jeg har også de i den fargen og de passer til alt :)

Oi, apropos dårlig samvittighet, mens jeg sitter her på sengen med kaffekoppen og min nyfødte (18 dager) prins pludrer ved siden av meg, venter en leilighet som burde vaskes, og nå etter å ha lest ditt innlegg, må det gjøres..

Jeg leser bloggen din med stor begeistring og har lest den i mange år nå :)

Ha en fin dag :)

Frøken K sa...

Svar på kommentar:
Dagen er planlagt allerede – konsert med Kaizers den 31. august med noen venninner… Åååååå, jeg gleder meg fryktelig mye! Her var det mange gode tips, som jeg skal følge til punkt og prikke :)
Og du? Hvis du noensinne kommer til Bergen – så hadde det vært kjekt å møte deg! Jeg tror vi kunne hatt det fryktelig gøy sammen! :)

Og ps: det er SÅ gøy med nye møbler! Det er helt utrolig hva det kan gjøre med et rom! Gleder meg til å se :)

Linn sa...

Så deilig med gode dager. Gratulerer med nye freshe sko,og ikke minst spisestue :)
Kjøpte selv mitt første lave par i sommer,hvitd. Lyst på flere par ;)

Monica Jensen sa...

Veronique:

Jeg har tre par ;) Blå, hvite og de jeg kjøpte i går :)

Mammakine:

Det ble ikke de, men noen veldig like. Håper det blir bra sammen! Gleder meg til å vise :)

Kristin:

ja, enig - converse er like viktig som den lille sorte i klesskapet altså. Et must!

Bettina:

Tusen takk for en innmari koselig kommentar :) <3 Gratulerer som nybakt prinse-mamma. Fantastisk tid altså :) Huff nei, ikke få dårlig samvittighet av mine innlegg. Nyt kaffekoppen i senga. Hørtes himla digg ut spør du meg! Klem fra meg :)

Frøken K:

Ååja, DET tror jeg også vi hadde hatt. Jeg sier ifra hvis jeg plutselig er i de områder, så får du gjøre det samme om du er på østlandet :) Nyt jentekvelden og slipp deg løs litt. Jeg tror du trenger det ;) Klem til deg :)

Linn:

Ja, er mange gode dager her i hus heldigvis, og jeg setter pris på hver eneste en av dem :)
Ja, man kan fort bli litt hekta? Måbarehaiallefarger :P