lørdag 10. august 2013

På soverommet

Små gleder i hverdagen; når mor i huset finner blondesengetøy på salg!

Mangler bilder av de vakre barna mine i bilderammene

Hvitt sengetøy. Så fredfullt, innbydende og deilig. Jeg liker det lyst og enkelt på soverommet. Der skal man finne roen og sove godt. 

Kjæresten krøp under dyna sent i går kveld. Jeg påpekte at det var nytt sengetøy på sengen. Sånn med blonder, sa jeg - akkurat som om han kunne brydd seg om noe sånt. Det tok ikke lange tiden før jeg hørte fra senga; "De blondene her stikker meg. Kjenn da, de stikker!" Altså... Om de hadde vært ubehagelige, hadde jeg aldri innrømmet det, for jeg elsker dette enkle, men fine sengetøyet ;-) Lille Mims synes tydeligvis ikke at dem stikker, for hun har brukt blondene som koseklut halve natten.


I går hadde vi venninner på besøk. Ragnhild, Julie, lille Mathilda og Live. Vi ble sittende å prate om alt mellom himmel og jord (bokstavelig talt) til sent. Det har ikke vært tid til mange jentekvelder etter at Mia kom til verden. Familie og baby har stått på timeplanen og tatt opp mesteparten av min tid. Nå som ting har roet seg litt og rutiner har fallt på plass for oss alle, er det godt å ta seg tid til venninner igjen. Både på dagtid og kveldstid. Det er viktig med jenteprat! Jeg koste meg hvertfall glugg, så dette må gjentas om ikke lenge. 

Skulle nesten tro Mia aldri hadde sett andre mennesker før ;-)

I dag skal vi gjøre storinnkjøp til dåpen. Det er mye å tenke på, men bra blir det nok til slutt. Jeg både gruer og gleder meg til den store dagen. Lettrørt som jeg er, er jeg redd slusene skal åpnes. Det er noe med kirker.. Jeg griner alltid når jeg er i en - enten om det er begravelse, bryllup eller ja...dåp!

Dere har kanskje merket at det har vært litt stille fra meg den siste uken? Av og til trenger man bare en liten pause, for å finne ny lyst og inspirasjon. Blogglysten er tilbake, så dere kommer nok til å se mer av meg fremover. Spennende tider for bloggen venter også! Ha en fin lørdag, tittere :-)

Ingen kommentarer: