mandag 19. august 2013

Pink Monday

God morgen :-)

Allerede etter dåpsfesten i går kveld, kjente jeg på trangen etter litt fornyelse her hjemme. Det var mens jeg enda var i siget, og ignorerte kroppen som skrek etter hvile. Bestemmer jeg meg for å gjøre noe, setter jeg meg ikke ned før det er gjort for å si det sånn. Huset fikk seg en kattevask og noe gammelt forsvant, mens noe nytt kom inn. Norgesglassene. De er veldig enkle, men samtidig så utrolig sjarmerende og fine. De måtte rett og slett bli en del av interiøret her hjemme nå etter dåpsfesten.


Når jeg kommer inn i stua nå blir jeg så glad. Fine roser på alle bord og i alle vinduer. Selvom høsten nærmer seg, kan godt hjemmet ha litt farger. Til tross for at jeg en gang i tiden var skikkelig antirosa, skal lyserosa være fargen her hjemme i tiden fremover. Ikke for mye, men bare et hint her og der. Hjemmet mitt kler den fargen, og enda bedre blir det når den nye spisestuen kommer ;-) 


Nå får vi komme oss ut døren. Legetime og fysioterapi venter. Hipp hurra.....!

PS: Husk å melde dere på konkurransen jeg har gående. Kjempegøy at så mange har meldt seg på allerede. En vinner trekkes i morgen :-)

See you later!

1 kommentar:

Elisabeth Ingeborg sa...

Rosa har vært i huset vårt mang en vår. Men nå begynner høstfargene å komme frem.
Dus rosa er nydelig! :)