lørdag 24. august 2013

Reunion 10.klasse


Jeg skal snart løpe ut døren. Det er 10år(!) siden jeg gikk ut av ungdomsskolen, og i dag skal vi alle møtes for en etter-fest. Det er ikke som før i tiden, da man kanskje ikke kjente hverandre igjen eller ante noe om hva sine tidligere klassekamerater drev med. Nå er de fleste av oss oppdaterte på hverandres liv, takket være facebook blant annet ;-) Gøy skal det uansett bli. Dette blir én av mange fester som vi har hatt opp gjennom årene - som startet da vi enda var noen smårips som strengt talt ikke burde drukket verken øl, vin eller tyrker..... Vel, morsomme minner ble det en del av!

Got to go.. Jeg må innom butikken og raske med meg et par flasker til. Ja, i kveld er jeg skikkelig optimist til meg selv og mitt eget alkoholinntak. Vi får se hvordan det går ;-) Heldigvis stiller verdens snilleste venninne opp som sjåfør og kjører meg hjem til mann og barn ikke så aalt for sent! 

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

Frøken K sa...

Vet du, jeg tenkte ikke så langt da jeg var på min reunion ifjor... Jeg tenkte det ville bli så kjekt å se alle igjen osv... Helt til jeg så de samme trynene som jeg alltid ser på facebook.. hehe.
Men det var kjekt da! Men kunne nok vært bedre dersom jeg ikke var syv måneder på vei med Frøken og at alle ble så fulle, så jeg mistet helt piffen. Det er dritkjedelig å være edru på fest...

Kos deg!! ♥

Linn sa...

Så fiiin :)
Håper du hadde en fantastisk flott kveld!
Vi hadde reunioin for 3 somre siden,og det var helt utrolig gøy.

Anonym sa...

Nydelig topp Monica! Hvor er den fra? Du ser godt ut!

Monica Jensen sa...

Takk <3

Det er en vareprøve fra jobben til mamma. Merket Zavanna. Finnes dessverre bare én av den :-/