fredag 2. august 2013

Sommeren går mot slutten

Gutten min er endelig hjemme igjen! Det var så godt å se han. Selvom savnet har vært stort, har det vært litt godt å savne også. Jeg merker at jeg hadde mer energi til lek og morro i dag, enn hva jeg hadde før han dro på ferie. Familien er igjen komplett og det er herlig. Den personen Teo har savnet aller mest er nok lillesøsteren sin. Det var stas å komme hjem til en liten jente som ruller, bæsjer på do, spiser grøt og bader i det store badekaret. I skrivende stund er de i badekaret sammen :-)

På mandag er det tilbake igjen i barnehagen etter fem uker ferie. Da er hverdagen i gang igjen for fullt, og det går fort mot høst. Jeg ser tilbake på en helt fantastisk sommer. Den kommer jeg til å leve lenge på. Mallorca, Danmark, Jeløya og ellers deilige dager i Son og her hjemme.


På kalde dager kan jeg se tilbake på bilder og sommerinnlegg og mimre. Kanskje jeg husker følelsen jeg hadde i kroppen akkurat der og da. Det er godt å ha med seg på kalde vinterdager - for dem er det mange av her i Norge. 

Heldigvis er ikke høsten her enda. Vi har forhåpentligvis enda mange sommerdager igjen, som vi kan nyte her hjemme - trolig under litt mer hektiske omgivelser. Nå skal vi først og fremst kose oss denne helgen, oss fire, som familie 

Ingen kommentarer: