fredag 30. august 2013

Stormfort!

Tenk, Teo - som ble født i går - er allerede førskolebarn. Neste år er han skolegutt. Er jeg blitt så gammel altså, at jeg kan ha en sønn som snart er skolegutt?! Tydeligvis. Det ene grå håret på hodet mitt tilsier i hvertfall det. Jeg satser på at det neste grå håret drøyer til han blir ungomskolegutt ;-)


Uansett. Denne uken hadde de årets første møte med førskolegruppa. Vi foreldre fikk en oppdatering via mail. De ble blant annet spurt om de kunne fortelle om én ting de var skikkelig flinke til. Det kom mange svar. En var flink til å lage drager, en var flink til å løpe stormfort, en til å lage hinderløyper, osv. Med én gang jeg leste dette, skjønte jeg at det var min sønn som hadde sagt at han var flink til å løpe stormfort. For ja, han løper stormfort!


Rundt middagsbordet samme dagen spurte jeg han litt om førskolegruppa. Så spurte jeg om hva han var skikkelig flink til. Da så han på meg, lyste opp og sa med et stort smil om munnen: "Jeg er skikkelig flink til å løpe stormfort jeg!" Og som mamma til verdens herligste gutt, kan jeg si at det er én av maaange ting han er skikkelig flink til ;-) 

Ha en fin fredag. Det skal vi ha!

1 kommentar:

Hild Frøya sa...

Hehe.. De er så søte disse barna. Førskole er morro.