onsdag 14. august 2013

Titt tei på kvelden


Alt er i boks til dåpen. Nå venter vi bare på helgen, slik at bord kan dekkes, kaker kan bakes og Mia kan døpes. Det er litt av hvert å ordne i stand. Selvom vi "bare" skal feire med familie, vil vi jo at dagen skal bli så fin som mulig. Og fin, det blir den - ingen tvil. Teo lurer fælt på hva en dåp er. Han lurer til og med fælt på hva en kirke er. Som dere kanskje skjønner, løper ikke vi ned kirken på søndagene. Allikevel føles det veldig riktig å døpe Mia. En stor del av meg skulle ønske Teo også var døpt, men det får være han sitt valg når han blir litt større. Jeg er vel egentlig ikke troende, men allikevel føler jeg at det følger med en ekstra trygghet når man døper. Det er hovedgrunnen til at jeg skulle ønske dem begge var døpt!

Her kjente jeg hodepinen komme krypende på formiddagen. Utpå ettermiddagen hadde jeg så vondt i hodet at jeg visste ikke om jeg skulle grine eller kaste opp. Teo var på Tusenfryd for å feire kusina si, så akkurat i ettermiddag hadde jeg kun Mia å fokusere på. Vi kom oss gjennom ettermiddagen med smil, kos og avslapping - og da hun sovnet halv syv, kunne jeg borre hodet ned i puta fram til Teo kom hjem. Når formen er på halv tolv er det ikke like lett å være mamma - men mamma det er man, uansett form. Med den rette innstillingen og viten om at det snart var leggetid holdt jeg ut og prøvde å ignorere hodepinen som hamret alt den klarte. Heldigvis tok Mia´s herlige smil fokuset bort fra vondtene!

Nå har vi to planleggingsdager foran oss. Det betyr grytidlig start på dagen, aktiviteter stort sett fra morgen til kveld og en mamma som til tider må holde tunga rett i munn. Det er kanskje greit å ta kvelden nå? Alt er så mye lettere når energien er litt på plass. En god natt søvn er nok godt, både for hodet og kroppen. Mangelen på energi har jeg nemlig kjent litt ekstra på de siste dagene, og det er nok hovedgrunnen til dagens hodepine!

Forresten; det er så gøy at så mange titter innom her om dagen, og legger igjen spor både her og på instagram. Jeg har rundet 600 følgere på instagram og lesertallet på bloggen stiger stadig. Jeg føler jeg kjenner flere av dere, og dere skal vite at jeg setter stor pris på leserne mine. Det er jo dere som gjør dette til en ekstra morsom hobby :-)

Det var noen ord fra meg, sånn på tampen av dagen. 
God natt, og sov godt!

1 kommentar:

The one and only sa...

Du er verdens flinkeste mamma og en fantastisk kjærste <3