søndag 11. august 2013

To do: Bordkort...

God Søndag!
Vi har en rolig dag. Ofte er dette dagen der jeg er på mitt mest rastløse. Dagen der jeg trenger å komme meg opp og ut. I dag har jeg nok å drive med her hjemme, så trangen er større til å få dét unnagjort i en fei, enn å være frøken sosial. Far og datter sover, Teo er hos pappaen sin, så nå er det bare meg og mitt. Da skrur jeg opp effektiviteten et par hakk, slik at jeg rekker å gjøre ferdig alt på to do-listen. Først og fremst står bordkort og feriealbum på planen. Jeg har lovet meg selv å lage album fra hver ferie siden Teo kom til verden. Jeg starter med forrige ferie. Altså sommeren 2013. Når det kommer til bordkort har jeg null kunstnerisk talent, så når alle andre lager fantastiske bordkort selv, kjøper jeg dem. Det enkle er ofte det beste, er blitt mitt motto - og i akkurat denne sammenheng blir nok det det fineste også. Jeg har virkelig to venstrehender når det kommer til håndarbeid. 


Ellers hører jeg på musikk, drikker kaffen min og bare koser meg. Så mye alenetid blir det ikke når man er tobarnsmamma. Før var alenetid ekstremt viktig for meg, og jeg nøt det til det fulle - takk og lov, med tanke på at jeg var alenemamma og satt for meg selv hver eneste kveld (fram til den første gutten jeg virkelig fikk opp øynene for, inviterte seg selv på besøk hos meg, og aldri dro hjem igjen - høhø). Nå derimot hører det til sjeldenhetene at jeg får ordentlig tid for meg selv, og ofte er det helt greit også. Jeg koser meg glugg i selskapet av både mann og barn, og føler ikke på trangen etter alenetid i hytt og pine slik som før. Den lille "alenetiden" jeg har nå om dagen brukes derfor ofte til å gå kveldstur med venninner eller få lov til å sitte på do i fred. Akkurat derimot var det himla digg med ordentlig alenetid!

Dagens søndagsantrekk

Nå får jeg fortsette. Om ikke lenge våkner nok to av mine favoritter fra drømmeland. Jeg har vært inne og tittet på dem. De sover så søtt begge to. Han ene snorker og har begge henda over hodet, mens hun andre ligger og koser på nesa si i søvne. Limt inntil hverandre i dobbelsenga :-)

Ingen kommentarer: