tirsdag 27. august 2013

Vinn Aloe vera-gel!

Folk blir mer og mer opptatt av å ha en god helse. Venninner som sliter med magen og lite energi, drikker grønne alger til det tyter ut av øra på dem - uten noen bedring. Nå har de grønne algene blitt erstattet med aloe vera-gel til en billigere penge, og nå vil dem merke endring. Det trenger ikke være så vanskelig :-)


Jeg ønsker derfor å gi bort én flaske aloe vera-gel til en av mine blogglesere. Det gir vedkommende hvertfall en liten start. Tar man en shott morgen og kveld holder en flaske ca 4 uker. Etter tre måneder med aloe vera har du oppnådd riktig balanse i kroppen,og først da vil du virkelig merke en enorm forskjell. Det er derfor man ofte blir anbefalt å kjøpe tre flasker med aloe vera til å begynne med. Da slipper man også et opphold, mens man venter på en ny leveranse. For min del merket jeg betydelig forskjell etter bare én uke. Før var jeg tynn på morgenen og tjukk til lunsj - nå har jeg flat mage selv på kvelden. Det er nytt for meg. Vanligvis føler jeg at jeg nesten sprekker på kveldstid!

Det som er så fint med forever sin aloe vera, er at den hovedsakelig faktisk består av aloe vera. I nøytral aloe vera-gel er 96% av innholdet ren aloe vera. Det kan du ikke si om noe annet lignende produkt. Hvis du ser på innholdsfortegnelsen, så står det som det er mest av i flasken først. På mange andre produkter kan det stå 100% aloe vera nederst på innholdsfortegnelsen. Ikke la dere lure av det; det betyr bare at bittelitt ren aloe vera befinner seg i produktet. Med forever vet du at du får ekte vare, og ikke noe lureri. Det er en vesentlig forskjell fra mange andre aloe vera-merker :-)

For å være med på konkurransen må du like min facebookside eller følge meg på instagram (@monix87). Legg deretter igjen en kommentar under dette innlegget med kontaktinfo, slik at jeg får tak i deg om du er den heldige vinneren! :-)


Aloe vera skal ikke ta opp bloggen fremover, selvom jeg skal innrømme at det har blitt litt mye om det de siste tre dagene. Jeg er bare så innmari fornøyd. Greit, smertene ellers i kroppen er der enda, men problemene med magen er på vei bort. Bare dét er en befrielse i seg selv, for meg som har vært plaget med magen absolutt hele livet. Nå knirker frøken fryd fra soverommet. Vi får vel komme oss bort til barnehagen for å hente storebror tenker jeg :-)

Visste du at det meste av immunforsvaret ditt sitter i magen? Slimhinnen i magen er like stor som en tennisbane. For at den skal fungere godt og ta opp næring på riktig måte, må den være intakt. I veggene i tynntarmen blir det tatt opp vann og næringsstoff som føres videre ut i blodet. Blodet vårt regulerer også surhetsgraden og innholdet av salt og væske i kroppen. Det transporterer syre fra lungene til cellene og kulldioksid fra cellene til lungene. Også hormoner og viktige signalstoff transporteres i blodet.
Da forstår du hvorfor det er viktig for hele kroppen å holde magen i form. Med Aloe Vera Gel fra Forever får du en velfungerende slimhinne, balanse mellom gode og dårlige bakterier i magen, et godt næringsopptak og en pH-verdi som ikke er for sur. At vår Aloe Vera kommer
fra egne, økologiske plantasjer gjør ikke det hele dårligere. Så hvorfor ikke begynne dagen med
en slurk av en nyttig grønnsak som gjør godt
for magen? 

42 kommentarer:

Gisela sa...

Følger og likt :)
gisela.j87@gmail.com

Tine sa...

Jeg prøver, jeg :) Liker facebooksiden din ;)

Tine, mailen min: tintin_1109@hotmail.com

Katrine sa...

Katrinehadland@gmail.com,
Kunne trengt en kickstart med Aloe Vera nå til høsten etter sår hals og mage i evigheter..! :)

Katrine sa...

Katrinehadland@gmail.com,
Liker facebook og insta - mye kjekke bilder!

(Vet ikke om tidligere kommentar kom frem?)

Anonym sa...

Hei Monica!
Et spørsmål - kan man drikke alle Vera under graviditet? :)

Elisabeth sa...

Hadde blitt veldig glad for en flaske! Har brukt det mye før, men glemte litt bort etter jeg flyttet og nå merker jeg at jeg trenger det igjen. Mye vondt i magen hos meg også..

elis.martinsen@gmail.com

Hanna sa...

Jeg prøver gjerne :) Følger deg!

Heidi sa...

Liker både facbooksiden og instagrammen din fra før så prøver lykken her jeg og :)

Anonym sa...

Jeg vil også være med i trekningen :-) Følger deg på instagram :-)
Adele, adele.n.b@hotmail.com

Tina pedersen sa...

Følger deg :-)) Krysser fingrene nå!

Tina-pedersen@hotmail.com

Camilla sa...

Er med jeg og, liker facebook-siden din :)
camand87@yahoo.no

Christel sa...

Ja takk! Har likt facebook-siden din og følger deg på instagram... :D

miss_blomstereng@hotmail.com

Anonym sa...

Hei :) Jeg følger deg på instagram og vil gjerne være med i konkurransen.

malinraaolsen@hotmail.com

Anonym sa...

Heihei! Følger deg på instagram og vil veldig gjerne være med på konkurransen! Må si jeg ble veldig nysgjerrig på denne superaloen ;)

Hilsen Marthe

marthe-bjerke@hotmail.com

Julie sa...

Jeg følger deg begge steder og krysser fingrene :-D
Juliestresvik @ hotmail.com

Carina sa...

Følger deg på instagram (carihaav)og likt facebooksiden. Krysser fingrene!
Mailadressen min er haavaldsencarina@gmail.com.
Carina :)

Anonym sa...

Jeg følger deg på instagram. Vil gjerne prøve;)

Medvartsen@gmail.som

Hilsen Marianne :)

Anonym sa...

Føler på insta, kanskje aloevera er løsningen for min "gravid" (ikke gravid) mage:)
Silje
ejlis25@hotmail.com

Benedickte sa...

Har likt facbook siden din og følger deg på insta:)

Anonym sa...

Liker og følger:)
Karen Grødum(sniff37@hotmail.com)

Ane sa...

Åå dette må jeg jo være med på. Kjenner meg så godt igjen i alt du beskriver. Dette skal jeg jammen prøve enten jeg vinner eller ei. ;) Liker på facebook nå, og følger på instagram har jeg vært lenge. Kjempe fin blogg du har! :)

Cecilie rørvik sa...

Vil gjerne være med på konkurransen :) jeg har også drukket masse alger (spirulina og greens), men dette er kanskje mulig å gi barna også?:)

Natta fra Cecilie (smaksans)

Monica Jensen sa...

Dette kan du gi til barna også ja :)

Anonym sa...

Hei! Jeg har lenge slitt med magevondt og oppblåst mage. Har vært på gastroscopi for å sjekke intoleranse. Men det viste ingen ting. Det hadde vært gøy å prøve å se om alovera har noe effekt. For akuratt nå har jeg gitt opp!

Likt på Facebook:-)

Hilsen Helga:-)

Anonym sa...

Vet ikke helt om jeg tror på at det er så bra, så jeg trenger å overbevises :)

mariannemaehle@hotmail.com

Anonym sa...

Liker på Facebook.
Disse Aloe Vera produktene er helt topp!
Mvh Hilde K
hilkvi(at)frisurf.no

Tom Kenneth Green sa...

Likt facebooksiden din lenge :)

tomkgreen@hotmail.com

Anonym sa...

Så gøy. Har likt Facebook-siden din. =)

iselinbusiness@gmail.com

Anonym sa...

Vil gjerne være med å prøve lykken her :)
Liker din facebook side fra før, men har ikke instagram.

Mvh Anita
kvalheimsjenta@gmail.com

Ingrid sa...

Følger deg på facebook :)
ingrid_troja@hotmail.com

Ida Lind sa...

Liker siden på FB :)
Ida Lind
urettferdig(ætt)live.com

Anonym sa...

Flott blogg og giveaway! Jeg har likt deg på FB. andrea.hjeldnes@hotmail.com

Beste ønsker fra Andrea

Hanne sa...

I'm in supersnuppa :) Kontaktinfoen min har du alt, så jeg bare krysser fingrene ;) Godt å høre at du har funnet noe som funker for deg!

Tina T sa...

jeg har fulgt lenge :) kanskje dette er produktet som kan få skikk på magen :)
tina.triger@live.com

Tone sa...

Hei Monica! :)
Jeg har likt på fb.
(Har ikke instagram.)
Hilsen Tone,
frklangenes@hotmail.com

Anonym sa...

Har likt på fb, instagram har jeg ikke....

Kunne tenk meg og prøvd. Er det virkelig så fabelaktig som du og andre mener? :)

Marianne (mariannemaehle@hotmail.com)

Anonym sa...

Jeg har både likt og følgt deg på Facebook og instagram :-)

Det høres virkelig ut som noe for meg og min familie!

-Sandra (sandraanett@hotmail.com)

Guro sa...

Er selv i USA dette året men tenker at hvis jeg skulle være heldig å vinne kan jeg gi den til mamma som er revmatiker.
Jeg følger deg på instagram, Gurosr heter jeg der.

guro_sofie96@hotmail.com

Anonym sa...

Liker på facebook :)

Sara J.
rangoahang@hotmail.com

Kathrine J sa...

Likt på både Facebook og instagram.

Kjempe lyst til å prøve:D

Monica's Verden sa...

Jeg følger deg på Facebook :)
Å jeg følger deg på Instagram..

Ønsker deg en kjempe fin helg.
Stor hilsen fra Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Marius sa...

Liker på FB, og blir med på trekning:)

Marius
grotan@hotmail.com