søndag 22. september 2013

Anbefales

I går kveld skrev jeg at Nicklas og jeg skulle på date på Ekebergrestauranten. For en fin kveld! Jeg anbefaler det virkelig på det sterkeste. Det er et flott sted! 

Du kan velge fra én til seks retter. Prisen er heller ikke så ille, med tanke på hvor mye mat du faktisk får. Etter fire retter trillet jeg nesten ut av restauranten. Jeg har nemlig ikke en ekstra magesekk når det kommer til dessert. Med litt hjelp fra kjæresten fikk jeg dog i meg alle seks rettene - og det smakte nydelig! 
 instagram @monix87

Det er virkelig den perfekte daten. Man sitter i mange timer og spiser. Tar det med ro, og får virkelig gooood tid til å prate sammen. I en hektisk hverdag med to små, blir det ikke alltid tid til de dypeste og lengste samtalene. Når kvelden kommer er man ofte så ferdig, at det beste nesten bare er å være... Ikke si så mye, bare kose, slappe av og nyte litt voksentid i fred og ro. I kveld derimot fikk vi virkelig tatt igjen de gode samtalene!

I og med at vi bor et godt stykke unna Ekebergrestauranten, meldte jeg meg frivillig som kveldens sjåfør. Neste gang skal jeg nok holde Nicklas med selskap når det kommer til vinen. Ett glass til hver rett. Da triller jeg ikke ut - da tror jeg mer at jeg tryner.. Men uansett, det gjør det lille ekstra med stemningen, med litt godt i glasset. Når vi kom hjem ventet en våken liten frøken på oss. Hun hadde sovet godt hele kvelden, men kviknet til i dét sekundet vi kom inn døren. Da var det godt å ta av seg den trange kjolen, hoppe ned i en sliten joggis og koose litt med snuppa vår, før hun igjen var klar for sengen. Home sweet home 
instagram @monix87

I dag er det en rolig søndag her i gården. Over tre timer i sittende stilling i går kveld er dessverre alt annet enn godt for ryggen min, så i dag ligger jeg flatt ut. Ikke rart jeg var totalt ødelagt når jeg jobbet på kontor, og satt i åtte timer hver eneste dag. Jeg husker jeg hang over kjøkkenbenken og gråt av smerte etter jobb, med verdens nydeligste lillegutt totalt uvitende i stua, der han satt og ventet på middag. Huff, huff, huff! Apropos lillegutt.. I dag kommer han hjem etter en helg hos pappaen sin. I cant wait. Av en eller annen grunn har savnet vært litt ekstra stort denne helgen!

Vel, nå logger jeg av. Befinner du deg i Osloområdet får du dra med deg kjæresten på Ekebergrestauranten en gang dere vil kose dere litt ekstra. Anbefales!

Ingen kommentarer: