mandag 30. september 2013

Dagens antrekk // Første møtet med teamet

God morgen :-)
Mia og jeg har nettopp kommet hjem fra en times morgentur. Sånn er det når mor har glemt å handle inn både dopapir og bleier... I samme slengen glemte jeg at butikken ikke åpnet før 10. Dermed endte vi opp med å gå en skikkelig morgentur. Veldig deilig nå da!

I dag får jeg jentene/damene i teamet mitt hjem til meg. Vi skal ha noe som heter basic grunnkurs, og ikke minst bli litt bedre kjent. Det skal bli hyggelig. Mia er selvfølgelig med, og trives med all oppmerksomheten hun får - med mindre hun sover. Jeg pleier å tilpasse dagsøvnen med disse møtene. Går du hjemme i mammapermisjon? Jeg trenger absolutt flere småbarnsmødre i teamet mitt. Dette er perfekt å kombinere med familie og barn skal jeg si dere :-)


Dagens antrekk ser dere her. Jeg trooor jeg har vero moda fra topp til tå i dag altså. Jeg har en tendens til å falle på grått og svart i butikkene. Spesielt nå som høsten er her!


Nå kommer snart jentene inn døren for et par timer med jobb/kos. Vi sees :-)

2 kommentarer:

Anette sa...

Så spennende! Kanskje noe for meg med mine rygg-og bekkenplager? Konstante smerter er fryktelig slitsomt med hus, barn og jobb..

Monica Jensen sa...

Ja, da kan dette absolutt være noe for deg :)
Send meg en mail (mon_jensen@hotmail.com), så tar vi praten videre der :))