lørdag 28. september 2013

Dagens antrekk // Hjemmelørdag

Noe av det jeg liker så godt med høsten, er klærne. Store, gode gensere. Skjerf. Luer. Ja, jeg tror jeg har ramset opp alt dette før ;-) Å dra på meg en tykk strømpebukse, et skjørt og en stor strikkegenser er så deilig. Føles ut som man trasker rundt i joggis, men ser hakket mer ordentlig ut. I dag går jeg for burgunder og sort.


Vi har en hjemmedag i dag. Teo sitt ønske. Det eneste han ville i dag, var å ha kompiser på besøk. Vi ringte derfor til en av bestekompisene, og nå leker de fint på rommet hans. Nicklas og Mia er i skrivende stund på butikken for å handle inn lørdagsmiddagen - i matchende antrekk. Haha. Ta en titt på instagram. Du finner meg under navnet @monix87. Jeg har derfor alenetid midt på lyse dagen. Det er ikke ofte. Jeg kan drikke kaffen min og bare høre på latteren og leken som foregår inne på rommet til Teo. 

Så fort far og datter er hjemme fra butikken, skal vi bake boller. Teo synes det er superstas å bake. Dessverre er det aaalt for sjelden at det skjer, for jeg synes det er både kjedelig og vanskelig. Resultatet blir ofte ikke så bra - til tross for at alle ungene i barnehagene skrøt av sjokolademuffinsene mine på bursdagen til Teo i fjor. Dere vet, sånne avanserte 1-2-3 muffinser. Jeg ble superstolt! Uansett.. I dag har jeg lovet guttaboys på rommet at vi skal spise boller, så boller it is. Sånne gode, steinharde 1-2-3 boller. Jada, husmora slår til igjen!


Ha en finfin lørdag, folkens. Takk for at dere titter innom Jeg setter forresten kjempestor pris på om dere vil følge meg på facebook også. Her finner dere linken.

2 kommentarer:

Fru Jacobsen - Kone og Mamma til 3 sa...

Så flott du er :) Jeg elsker også høstgarderoben :) Hvordan ble bollene? Ble de spiselige ;)

Monica Jensen sa...

Tusen takk <3
Vet du, de ble driitgode, om jeg skal få sagt det selv :) Haha! De gikk ned på høykant med brunost på toppen i går :)