søndag 22. september 2013

Dagens antrekk // Nye tider

Tidenes slappeste Søndag. Med det mener jeg at vi har tilbrakt dagen hjemme. Med litt jobb, masse Miakos, familie på middag og en sen kosekveld sammen med Teo. Nå er batteriene ladet opp til en ny uke, som skal inneholde mye morro, nye utfordringer og hyggelige stunder! Bring it, Mandag - jeg er klar!


Dagens antrekk har vært av typen "casual". Meget casual. Det er så deilig å ha dager der man rett og slett ikke bryr seg. Man bare tar på de to diggeste plaggene man har i skapet og setter håret i en topp på hodet. Voilá!

Jo slappere i rumpa, jo bedre..

Ellers så kommer det til å skje litt forandringer på bloggen i tiden fremover. Jeg har skrevet under på en kontrakt, som forhåpentligvis gir meg litt flere muligheter, og samtidig tar bloggen min til et nytt nivå. Det innebærer blant annet at jeg må gå over og bli kjent med wordpress. Den nye bloggen min blir jobbet med as we speak. Spennende! Jeg både gleder og gruer meg. Selvom ikke mye forandrer seg, er det jo en ny epoke for meg. Bloggadressen vil være den samme og alle mine gamle innlegg flytter med meg - og det håper jeg så klart dere lesere vil gjøre også. Det flotte er jo at jeg har plass til mange mange flere lesere her inne på siden min ;-) Så velkommen skal dere være, alle og enhver!

Vel, det var noen ord fra meg på denne rolige Søndagskvelden. Kjæresten og jeg skal se en film før det er leggetid. Fortsatt god kveld!

Ingen kommentarer: