søndag 15. september 2013

Dagens

Kapittel 1

Mia og jeg tar en formiddagslur, mens Nicklas og Teo ser på film i stua. Plutselig løper Teo i vill fart mot soverommet. Han måtte bare susse på mammaen sin! Han river opp døra, "nyser" drithøyt tre ganger på rad, roper at vi må våkne, vugger hardt på vugga til Mia og avslutter med å late-hoste, før han smeller døra igjen og løper tilbake til stua. Gjett hvem som våknet?! Til Nicklas sier han: "Da jeg skulle åpna døra så knirka den litt, og da våkna mamma og Mia av den dumme døra!" Akkurat ja...


Kapittel 2

Minutter senere kommer den fine kjæresten min inn på rommet med en kaffekopp til meg. Det er den beste starten på hvilken som helst dag. En kaffekopp på senga! Han sier med et stort hint i stemmen: "Jeg går og setter meg sammen med barna våres, og koser meg med dem, jeg!" 


Kapittel 3

Med litt dårlig samvittighet for at jeg fortsatt lå i senga og ikke satt i stua sammen med barna våres, tuslet jeg ut i stua for å kose meg med dem jeg også. Der satt Mia og Teo i én ende av sofaen, mens Nicklas - hvor var han? Han satt i den andre enden av sofaen, med macen godt plassert på fanget. På skjermen så surret en fotballkamp! HAHA!

Her skåler jeg med kaffe og nyter regnværssøndagen til det fulle. Ha en fin dag :-)

3 kommentarer:

Linn sa...

Haha,herlig! Kunne fort høres ut som en morgen her i huset ;)
Nyt søndagen :)

Siri sa...

Haha, det høres også ut som en morgen hjemme hos oss, bortsett fra at jeg egentlig ikke liker kaffe og at vi ikke har noen barn. Ikke er typen min særlig herlig heller siden han kom sjanglende hjem klokken 04.00 i natt. Jeg skjelte han ut og sa at han har sikkert kn****t eksen sin, og at jeg er sikker på at han ikke synes at jeg er attraktiv mer. Idioten har selvfølgelig ikke stått opp, og jeg har sittet for meg selv og grått hele formiddagen. Men sånn utenom det er det ganske likt. Nyt søndagen :)

Véronique sa...

For en rampunge....han Teo ;)

Morsomt det første bilde.....skulle trodd at det var øyene til Mia gikk alle retninger ;)

Klem