mandag 16. september 2013

Egentid på morrakvisten

Nå er ikke klokken rundet seks engang, så jeg benytter anledningen til å ønske dere alle sammen en GOD MORGEN :-)

Dagen startet en stund før jeg var klar for det i dag. Når jeg tenker meg om så tror jeg rett og slett at jeg galant hoppet over natten. Gjesp! Her jobber Mia med noen tenner, som bruker himla lang tid på å bryte seg gjennom, spør du meg. Det resulterer i liiite søvn. Med lite mener jeg forresten ingenting!

På grunn av ryggen bruker jeg ganske lang tid på å sovne. I natt har hun lille hulket så sårt fra vugga minst hver halvtime. Da har det hjulpet med litt kos, og så har hun forsvunnet inn i drømmeland igjen. Jeg? Jeg har kastet meg rundt i senga på jakt etter en god stilling. Ved et par anledninger har jeg nok blunket - men det kan ikke kvalifiseres som stort mer enn det. Nemlig blunking!


Da hun omsider fant roen og sov godt, våknet Teo opp på naborommet. Før halv seks. Han var forsåvidt klar for at alle skulle starte dagen sammen med han, så det gikk ikke mange minuttene før Mia var våken igjen. Da skal jeg innrømme at jeg var ikke blidfisen selv! Nå ligger hele happy family i senga inne på rommet. Jeg sitter på kjøkkenet. Jeg trengte noen minutter for meg selv, sånn at jeg ikke skulle klikke unødvendig på resten av familien min. Jeg starter derfor dagen med en energiboost, og håper at jeg får nytte av det!

En til meg og en til Nicklas - han trenger det han også

Jeg har en laaang dag foran meg. Bare for å nevne et par småting. Jeg får en søt bloggleser hjem til meg på et aldri så lite møte. Teo skal til frisøren. Helsekveld hos Live fra klokken 20 i kveld (vil du komme?). Midt mellom dette er jeg alene med to barn, og alle vet at det er ikke mye tid til ro og fred da ;-) Det skal nok gå fint altså, og møtene vet jeg gir meg energi, men akkurat nå er bare øynene liiitt tunge. Det samme er nakken, ryggen og resten av kroppen også. 

Så; god morgen, folkens! Her er rundstykkenen i ovnen, og det blir tid til felles familiefrokost på en mandagsmorgen. Det hører til sjeldenheten foråsidetsånn!

1 kommentar:

Tone sa...

Oi, det var tidlig påan ja! Må si jeg gruer meg litt til vesla får tenner alså.. :-)