tirsdag 24. september 2013

En frisk start

Fra morgenturen @monix87 på instagram

Vanligvis er jeg skikkelig bortskjemt på morrakvisten. Nicklas leverer Teo stort sett alltid i barnehagen, slik at Mia og jeg kan få en rolig og avslappet start på dagen. Siden han er såpass mye opptatt på ettermiddagene, er det hans måte å hjelpe til litt i hverdagen. Hittil har det vært helt GULL!

Nå som Mia har blitt eldre, følger hun storebror sine rutiner mer og mer. Det er derfor tidlig opp hver eneste morgen. Det er ikke snakk om å dra seg til langt utpå dagen lenger, slik det hendte at vi gjorde før. Forsåvidt er det helt greit. Jeg har mer energi nå, og derfor er det bare deilig å få maks ut av dagene. Selvom, jeg må innrømme, akkurat i dét ungene startet dagen i dag, tror jeg at jeg lirte av meg denne setningen: "Åh, seriøst, nå kunne jeg sovet i minst hundre år til!"

I dag sa jeg til Nicklas at han kunne dra avgårde til jobb, og så kunne Teo få slappe av hjemme med oss en time ekstra. Det var faktisk helt perfekt. Kvalitetstid med to glade, uthvilte barn. Komme oss opp og ut til normal tid. Starte dagen med en frisk morgentur. Ha maaange timer igjen av dagen til å få unna alt som skal gjøres. Kanskje vi skal gjøre dette til en ny vane? Så lenge været er som nå er det i hvertfall ingen sak ;-)

Nå har Mimsen nettopp sovnet. Straks kommer en dame fra teamet mitt inn døren. Jeg skal hjelpe hun litt i gang. Spennende tider fremover nå. Virkelig! Vi sees :-)

Ingen kommentarer: