mandag 9. september 2013

Er hun alltid så blid?

Det spørsmålet får jeg nesten daglig. Er det nå jeg skal si at hun skriker som et uvær og geipen titter fram støtt og stadig? Vel, det hadde i såfall vært en løgn. Hun er stort sett alltid så blid - med mindre hun er kjempetrøtt eller har vondt (noe som heldigvis er sjelden). Der er hun lik sin bror, for jeg er nemlig priset med to smilende barn. De ansatte i barnehagen har faktisk kommentert det ved flere anledninger. "Nesten like lite blid som broren sin hun der!", med ironi herfra og til månen. 


Når det er sagt så er det to tenner på vei nå. De klør verre enn verst, og lillemor prøver å spise opp alt som nærmer seg munnen hennes. Det er allikevel ikke mye tårer, men hun er mer selskapssyk enn hva hun pleier å være. Nå skal helst mamma være i nærheten til enhver tid. Det er heller ikke alltid like lett å finne roen på dagtid når øyelokkene begynner å bli tunge. DA kan fort smilet bli erstattet med tårer. Heldigvis er det som regel lett å få hun på andre tanker, eller finne på løsninger slik at hun får sovet "oppå" mamma, uten å være direkte oppå meg. Dere som følger meg på instagram har kanskje sett at hun tok ettermiddagsduppen sin på kjøkkenbenken i dag, mens jeg lagde middag - og sett bilde av blidfisen etter den 5minutters lange duppen også ;-)


Ellers i dag har vi vært på besøk hos Hanne og Ludvig. De inviterte til nydelig lunsj. Der koste vi oss i et par timer, før vi pakket ungene i vognen og gikk oss en lang tur. Vi har en kjempefin runde vi går. Gjennom skogen, forbi matbutikken (perfekt - da får vi handlet middag i samme slengen), og videre ut ved hovedveien, før vi er hjemme hos Hanne igjen. En utrolig deilig tur! 


Nå skal Teo straks i seng. Han har ligget godt plassert under dyna siden han kom hjem fra barnehagen i dag. Ingen tvil om at barnehagen kan slite ut den beste, for å si det sånn. Det blir spennende å se om han orker turning, som han begynner på denne uken, etter eget ønske :-)

Så fort kjæresten kommer hjem, skal jeg ut på powerwalk. Nå som høsten er kommet, frister sofaen veldig på kveldene. Det er derimot ikke kroppen min enig i, så ut på tur blir det... Titt innom i morgen tidlig. Da trekker jeg vinneren av Libero-konkurransen jeg har gående :-)

Ingen kommentarer: