mandag 9. september 2013

Gårsdagens antrekk

En rosa datter. Rosa blomster på kjøkkenbordet. Et rosa antrekk på meg selv - gammelrosa vel og merke. Hvem hadde trodd det? Det må ha klikka totalt for meg. Man kan virkelig lære seg å like en farge altså!


Til dåpen til Mia kjøpte jeg denne kjolen. Bunad, varmt vær og en liten bebis å bære rundt på (som sprutgulper) er ingen god kombinasjon. Denne derimot er luftig, enkel og fin. Godt med en kjole som passer til "alle" anledninger; bryllup, dåp, konfirmasjon eller fest!


Nå starter en ny uke. Mon tro hva den har å by på! Først og fremst skal Mia og jeg finne fram valgkortet og dra for å stemme.. Jeg overrasker meg selv under årets valg, og tar en helomvendig fra tidligere valg!

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

www.tone.femelle.no sa...

Den var veldig fin, hvor er den fra? :)

Monica Jensen sa...

Den er fra Gina tricot :)