torsdag 5. september 2013

God morgen!

Jeg titter innom fra min mørke sovehule. Etter flere netter på rad uten søvn, var det godt og endelig kjenne øynene gli igjen i natt. Jeg sov til og med så godt, at jeg ikke fikk med meg at Nicklas ga Mia mat. Da sover jeg godt da! Når Teo våknet før halv syv, kjente jeg at øyelokkene var en smule tunge, men de gode timene med søvn slo fort inn - og jeg kunne være en livlig mamma på morrakvisten. Vi startet til og med dagen vår med iiiiis. Nam!


Nå sover Lykkeliten, som ble vekket og underholdt av sin bror før han dro avgårde til barnehagen. Som dere kan se tviholder jeg enda litt på vuggen. Snart butter hun i begge ender, så jeg begynner å innse at sprinkelseng-perioden nærmer seg. Grøss. Det innebærer bebis på eget rom, og det er jeg ikke klar for! Uansett.. På morgenen er hun egentlig veeldig trøtt, og ganske klar for å sove videre etter en flaske. Som regel må hun vente til Teo er ute av døren, for han liker best at Mia er våken.. I dag forsvant hun inn i drømmeland idét han lukket døren bak seg. Hardt å være lillesøster - men ganske morsomt også! Hun ler fælt av/med han, og det er herlig som mamma å være vitne til den fantastiske søskenkjærligheten som vokser mellom dem!

Etterhvert skal vi bevege oss ut døren og videre til pilates. Jeg skal innrømme, på treningsfronten har jeg vært slapp denne uken - og det får jeg sinnsykt igjen for. Det er ryggen som har skyld i at jeg har sovet dårlig nemlig. Kroppen trenger trening, for ellers blir den ekstra vond. Går jeg et par dager uten trening, får jeg så vondt at jeg nesten ikke orker å trene - og så er den onde sirkelen i gang. I dag derimot, i dag skal jeg på pilates. Til tross for at senga er mer fristende i skrivende stund.

Ellers så skal det skje noe spennende (kanskje mest for meg) på bloggfronten. Ting tar bare liiiiitt tid. Jeg gleder meg til å kunne dele mer :-)

Ingen kommentarer: