tirsdag 24. september 2013

Høsten - velkommen!

Jeg er et skikkelig sommermenneske, men for første gang på mange år har jeg fått min dose med sommer for en liten stund. Jeg tar derfor høsten i mot med åpne armer. Det har sittet litt langt inne, men er jeg klar! Velkommen!


Frisk luft, skjerf, skinnjakke, varm kaffe, mørke kvelder, stearinlys, gule blader, høstsola, innekos, gåturer, ulltøy, luer - ja, nå er jeg skikkelig klar for høsten, som endelig ser ut til å ha kommet for å bli!

Nå skal jeg nyte ettermiddagen med mann og barn. Ja, vi har en ny ordning i år - og hurra for det. På tirsdager har han egentrening/styrke, og kommer derfor rett hjem etter jobb, og på torsdager har han sen trening, og rekker derfor å kaste i seg middagen sammen med oss før han drar videre. Det er stor forskjell fra i fjor, da han trente i Moss fem dager i uken og i tillegg var trener for to guttelag. I 2012 så jeg han vel generelt fem timer i uka ;-)

Senere i kveld skal jeg videre på Helse-og velværekveld, og forlater derfor kaoset i beste leggetid. Jeg har tre slike kvelder denne uken. Hjemme hos meg i går, hos mamma i dag og så skal jeg være "gjest" hos en i teamet mitt i morgen. Gøygøy! Samtidig skal det bli eeekstra godt med litt ordentlig kjærestetid til helgen, etter fire kvelder på rad der vi kun omtrent har møttes i døren. Sånn er det innimellom :-)


Vel, nå kommer straks gutta mine hjem fra jobb og barnehage. Ettermiddagen er offisielt i gang :-)

1 kommentar:

Véronique sa...

Ha en fin kveld ♥

Klem!