mandag 2. september 2013

Hverdagslykke

Ingen blå-mandag her i gården, til tross for at det var hæla i taket og tenna i tapeten i helgen. Jeg har hatt venninner med bebiser på lunsj i dag. Du vet.. Da alle går rundt og bysser hver sin baby, når rundstykkene er varme og eggene er nykokte. Slår aldr feil. Bebiser lukter nemlig når mammaene sine har tenkt til å spise - det er jeg hellig overbevist om. Jeg regner med at flere av dere kan kjenne dere igjen i det ;-)


Ettermiddagen tilbrakte jeg alene med barna. Det er så deilig med sånne rolige ettermiddager. Tid til masse kos, med to småslitne barn (og 1stk småsliten mamma). Er det noe storebroren i hus elsker, så er det å ha kosetid med lillesøster. Søskenkjærligheten blomstrer virkelig. Det skal sies at han kan bli fort lei også. Minutter senere klarte Mia å trykke på "pause" på iPaden med foten sin, og da ble Teo irritert og ville hvertfall ikke ha hun i armkroken sin lenger. Jeg må jo bare glise. De begge skal nok gi hverandre nok av utfordringer i årene fremover. Han har også påpekt flere ganger at Mia bør lære seg å bruke innestemme. Det kommer forresten fra rette munn ;-)

Ellers har jeg satt meg godt til rette i sofakroken med aloe vera-produktene foran meg. På Helsekvelden jeg hadde her på torsdag, lærte jeg masse nyttig. Dette er produkter som kan brukes til så mangt. Jeg vil gjerne dele noe av informasjonen med dere. Maaange sitter på aloe vera-produkter hjemme, og lærer kanskje noe nytt nå. Noen andre får kanskje kjenne på nysgjerrigheten etter å prøve selv. Jeg derimot, er helfrelst - og skal teste alle tips og råd jeg har fått, for å se at jeg går 100% god for det selv - slik jeg nå gjør med aloe vera-drikken. Dette er jo produkter jeg har hatt i skapet mitt siden jeg var 16 år, og jeg har virkelig ikke ant hvor mye det er godt for. (Pakken på bildet + et produkt som heter aloe first selges for 1575 kroner - da får du med tre flasker aloe vera-drikke).

Propolis:
- Naturens egen antibiotikum.
- Hjelper mot kviser, på sprukne fingre, tørr hud, pote-krem (ja, denne kan også brukes på dyr), på sår for at det skal gro fortere. 
- Er en kuldekrem (inneholder ikke vann).
- En ypperlig barselgave, da den kan brukes på såre brystvorter, såre stumper, skurv i hodebunnen, som kuldekrem, osv. 
- Jeg har også brukt den som "hårvoks" på Teo og meg selv :-)

Gelly:
- Kan brukes i alle kroppens hulrom (bruk fantasien).
- Har en beroligende effekt.
- Kan også brukes som hudkrem, øyekrem, osv.

Heat lotion:
- Øker blodgjennomstrømning muskulært.
- Smøres på alle vondter og verker.
- For bihulene: dra litt opp i nesen og smør over nese/panne.
- Brukes i badevannet som lindrende. Holder med en dråpe.

Lips:
- En super leppepomade.
- Fungerer også mot hemoroider - MEN da bør du kjøpe to ;-)

Tannkremen:
- Veldig god hvis du sliter med munnskold.
- Fungerer også på fotvorter :-)

PS: Nå har jeg fått min egen webshop. Den kommer du til hvis du trykker på bildet i høyre marg eller trykker på denne linken. En kjempelett måte for DEG å bestille dine forever-produkter på :-)

Nå skal mr. Mac legges bort. Kjæresten er kommet hjem, og vi skal se film før leggetid. Full avslapping. Det er godt det :-)

1 kommentar:

Tone sa...

Uhm ja, kjenner til den ;) Ellinor skal ALLTID opp og ha oppmerksomhet, akkurat når jeg skal spise.

Det slår heller ikke feil at hun stort sett vil ha kos i det øyeblikket jeg setter meg ned for å f.eks skrive en mail, eller blogge ;)