mandag 23. september 2013

Høy på livet

Det er rart med det, men allerede virker det som frøkna på 5,5 måned har lyst til å henge seg på storebroren sin og gjøre som han gjør. Hun er ekstremt fascinert når det kommer til alt som har med han å gjøre, og lyser mer opp enn sola selv hver gang hun ser på han. Jeg som mamma synes det er fantastisk morsomt. To barn er kanskje dobbelt så mye jobb, men det er absolutt dobbelt så mye glede også!

I dag satt Mia og jeg på badet og så på Teo som plasket rundt i badekaret. Vanligvis bader de hver for seg. Hun er litt for liten til å tryne rundt i det fulle badekaret sammen med han. I dag derimot stupte hun nesten ut av armene mine og oppi karet, så da fant jeg ut at hun skulle få lov å joine han. Det var en ultrahappy jente som virkelig fikk plasket fra seg i vannet. Vann i ansiktet, masse lyd og en vilter femåring skremte ikke henne. Hun plasket som aldri før med beina og virkelig storkoste seg. Smilet og de høye gledeshylene avslørte det ;-) Stas for storebroren var det også! Det endte til slutt med en klissvåt mamma. Type: det dryppet vann fra ansiktet mitt.... Men det gjør det vel bare hakket morsommere for unga? Det virket hvertfall sånn på Teo, som selvfølgelig lo rått!


Nå har jeg to nybada og fornøyde unger på sofaen. Mia er fortsatt høy på livet etter badet, og spreller mer enn en sprellemann (true story), mens hun lager de morsomste lydene. Teo derimot har funnet hvilemodus, og ligger lettere henslengt på sofaen ved siden av henne. Jeg hadde aldri i verden trodd det skulle gå den veien, men av og til synes han at lillesøstra lager litt vel mye lyder..... 

Det er så deilig med glade barn. Mine to smiler masse begge to, og har alltid gjort det. Så noe riktig må vi gjøre når det kommer til foreldrerollen og oppdragelsen hvertfall ;-)

1 kommentar:

Linn sa...

Åh,så herlige!
Søskenkjærlighet setter virkelig mammahjertet i brann <3