tirsdag 17. september 2013

Inngangspartiet

Jeg tror ikke jeg har vist dere bilder av inngangspartiet våres? I såfall er det flere år siden. Velkommen til oss! 


I denne firemannsboligen bor vi, i en leiligheten på underkant av 120kvm, som er akkurat passe stor og inneholder alt en familie på fire personer trenger. Leiligheten elsker vi, men allikevel drømmer vi om å eie en enebolig en vakker dag. Foreløpig titter vi bare, og drømmer oss bort i dritdyre hus i nærheten av mamma/mormor/svigermor ;-)

Vi har hatt en rimelig rolig dag i dag. Tid til husarbeid, tid til litt ekstra søvn og ikke minst tid til kos. Vi har også trillet tur i det nokså ustabile været, og tok med oss Teo på veien også. Med musikk på ørene ble gåturen hakket morsommere for han - om enn litt mindre sosial for meg. Allikevel var det litt godt, å trille på en sovende frøken, mens luringen hadde sin myke hånd i min hele veien. Stille, rolig og forfriskende i sidelengs regnvær ;-)


Nå er de tre andre i huset på badet. I dag blir det fellesbad med hele gjengen. Fint med stort badekar, og ekstra gøy for unga. Ja, til og med Mia viser tydelig at hun synes det er stas når hele gjengen er samlet i vannet. Det er kanskje ikke like avslappende som når jeg ligger alene og plasker, men fortsatt over gjennomsnittet koselig :-)

Nå blir jeg ropt på. Teo tuller, Mia ler høyt og kjæresten lurer på hvor det blir av meg. Vi sees!

Ingen kommentarer: