søndag 8. september 2013

Kirkegjengere

Vi hadde egentlig bestemt oss for å komme direkte til konfirmasjonsfesten. Å sitte i en stappfull kirke med to barn kan ikke akkurat sammenlignes med en dag på tivoli. Meeen plutselig satt vi der, i kirka, med to unger - og tenkte at vi skulle ønske vi heller var på tivoli. Samtidig var det fint å se lillebror og onkel konfirmeres. Jeg var visst dagens utnevnte "kameramann, så mamma satte ekstra pris på at jeg var i kirka og fikk foreviget det hele. Sånne merkedager er ekstra spesielle for en mamma. Jeg kan bare forestille meg det selv - når mine barn en dag skal konfirmeres (om de ønsker det), kommer jeg til å være en geléklump fra start til slutt. Litt sånn som jeg også er når mine søsken konfirmeres...


Talen kom jeg i havn med i går kveld. Jeg fikk søsteren min til å sende meg noen ord om noe hun og Michael hadde opplevd sammen. Det limte jeg inn i teksten, og talen ble komplett. Min kjære søster leste opp talen under middagen i dag. Hun er litt tøffere enn meg sånnsett. Jeg kan gråte på kommando, og tenker jeg at "nå må jeg ikke gråte", kommer i hvertfall tårene med én gang - derfor var det ikke sjans i havet for at jeg skulle klare å gjennomføre noe muntlig. Bra vi klarte å utfylle hverandre der, slik at Michael fikk talen han virkelig fortjente. 


Teo herjet rundt med småfetterne i familien, og koste seg med det. Han kan til tider være en skikkelig actionhelt. Det var han absolutt i dag. Enda godt været var fint og det var muligheter for masse utelek ;-) Mia sleit litt med å finne roen. Det er vanskelig å sove når det er så mye annet som skjer. Hun hoppet derfor fra arm til arm, og smilte med hele seg. Da vi omsider kom oss hjem var nok hun mer enn overstimulert. Det måtte mye kos til for å få sovnet nå i kveld - noe vi også regnet med. Mange inntrykk, mange mennesker og masse lyder påvirker virkelig en liten klump!


Nå er vi klare for å legge oss godt tilrette i sofaen med yndlingsserien på tv-en - og ikke minst med beina høyt. Du herlige søndagskveld, jeg må jo bare like deg!

Ingen kommentarer: