onsdag 4. september 2013

Kjøp bleier - vinn et hus!

Ja, nå kan du vinne et hus når du kjøper Liberobleier på Kiwi. På www.libero.no/vinnethus finner du all informasjon om kampanjen og alle de 250 fantastiske premiene!


I forbindelse med dette har jeg en konkurranse hvor du kan vinne en Liberosekk fylt med stelleprodukter fra Libero. Det du trenger å gjøre er å gå inn på Libero sin facebookside og like eller kommentere et av innleggene om "Vinn et hus"-kampanjen. 
Når det er gjort, legger du igjen en kommentar under dette innlegget - der du også skriver en rad eller to om ditt drømmehus.

Del gjerne denne konkurransen med dine venner :-) Jeg trekker en vinner førstkommende Mandag!

LYKKE TIL :-)

9 kommentarer:

Fredrikke sa...

Vi bor i blokk med et soverom, så mitt drømmehus trenger ikke inneholde så mye mer enn TO soverom, romslig bad og et koselig kjøkken ;)

birgitte sa...

Liker et innlegg på facebooksiden deira :)

bk_bv@hotmail.com

birgitte sa...

Jeg liker et innlegg på facebooksiden.
Vi bygde oss hus i fjor, men gleder meg allerede til neste gang. Vi vil ha større hus! Jeg trur at man må bo litt rundt før man finner ut akkurat hvordan man vil ha det! Jeg vet allerede at vaskerommet skal bli større og mer prioritert neste gang. Kunna skrevet mye om hvordan jeg vil ha det. Men da hadde det nok blitt litt mye babbel ;) bk_bv@hotmail.com

Marius sa...

Jeg har likt innlegg på Facebook:)

Mitt drømmehus, ligger på landet men likevel med naboer i rundt meg. Det må ha plass til familie og venner på besøk ofte...... og maaaaasssssseeee skapplass.

Marius
grotan@hotmail.com

Gisela sa...

Likt!
Digg å kunne slippe å bære vogna opp 4 etg. og dele soverommet med både lillejenta og kattene :/
Vaskerom hadde vært luksus, utrolig hvor mye mer skittentøy det blir av et så lite menneske :)
gisela.j87@gmail.com

Julie sa...

Likt :)

I mitt drømmehus skal det være et stort fint kjøkken, tre-fire soverom, et romslig vaskerom og en ekstra liten stue til barnefilmer og fotballkamper ;)

Julie
julie_leirfall@hotmail.com

Hvit Lilje sa...

Jeg har likt innlegg på facebook. Drømmehuset mitt er Sveitserhus med stort kjøkken ;)

Ha en fin kveld :)

lene-bakke@hotmal.com

klem

Hanne sa...

Jeg er med! Drømmehuset ja, jeg tror nesten huset mitt nærmer seg drømmen nå :) Men det viktigste for meg er nok menneskene inni huset 💙

Anonym sa...

Har likt facebook siden til Libero og likt innlegget om å vinne et hus inne på samme side :-)
Mitt absolutte drømmehus er hvitt med stoor veranda, har to etasjer med tre-fire soverom og en fin hage med stor plen, epletrær og ripsbusker :-)
Hilsen Anette (als.91@live.no)