torsdag 26. september 2013

Mål - I can do this!

Da jeg ble forhandler for Forever Living Products for litt under fem uker siden, var ikke det et innfall jeg fikk der og da, som kom til å blåse bort med vinden noen dager senere. Det var fordi jeg så en stor karrieremulighet. En mulighet som passer med kroppen min, familien min og livet våres. I tillegg ønsker jo jeg, i likhet med de fleste andre, en økonomisk frihet. Med Forever Living kan det bli en realitet. Det hjelper ikke å satse på at man vinner i Lotto i det lange løp, for den sjansen er ørliten!

For å komme meg opp og fram, må jeg sette meg små mål på veien. Det finnes ingen heis i denne jobben, man må rett og slett ta trappetrinn for trappetrinn. Mitt første mål var å komme opp på nivå 3 som Supervisor i løpet av September. Det har vært hard jobbing. Virkelig. På dagene har jeg vært mamma, og på kveldene har jeg stått på som en helt. I går kveld skrek kroppen min at jeg skulle slappe av, og jeg lå på sofaen i fosterstilling og gråt, mens kjæresten tok godt vare på meg. Allikevel var det verdt det, for i dag kan jeg klappe meg selv på skulderen og gratulerer meg selv med tittelen som SUPERVISOR. Jeg driter i Janteloven, for jeg er nemlig himla stolt av meg selv og egen innsats!


I løpet av den neste måneden oppretter jeg enkeltmannsforetak, og så er det bare å gønne på. Permisjonen min er allerede over i november, da vi valgte den korteste permisjonen. Vi har heldigvis satt av penger, slik at jeg får gått hjemme med min lille frøken helt fram til februar, da pappaen i hus skal ha sine tre måneder med pappapermisjonen. Når han går ut i permisjon, er min plan å gå ut i jobb igjen - som forhandler-og karriereveileder for Forever Living 100%. Legen på revmatisk avdeling som sa at jeg mest sannsynlig aldri kunne jobbe hundre prosent med tanke på kroppen min, skal ikke ha rett i dette tilfellet. Som forhandler kan jeg nemlig jobbe akkurat når jeg vil. Jeg er min egen sjef, og jeg kan høre på kroppen min, sette av tid til trening og ikke minst sette av ordentlig tid til familien min. Dette er bare begynnelsen, og jeg gleder meg til fortsettelsen :-) Med meg på veien har jeg et fantastisk team, som skal opp og fram sammen med meg!

Nå skal jeg ta helg - ja, på en torsdag - med god samvittighet. Helgen skal nytes med de aller nærmeste og beste, nemlig kjæresten min og barna mine. God kveld 

2 kommentarer:

Véronique sa...

Veldig bra jobbet, Monica ♥

Cecilie rørvik sa...

Så bra! vær stolt! drit i janteloven! Helt riktig! Heier på deg!! Vi jenter må bli flinkere til det! Jeg så at den aloe vera juicen var nevnt i det nyeste stella bladet for mage/tarm! :) God helg til deg og din fine familie <3