onsdag 11. september 2013

Morsomt og hektisk

Det er ikke snakk om så veldig mange late permisjonsdager her i gården altså. Jeg har en tett timeplan om dagen (noe som forsåvidt er etter eget ønske), men det jeg gjør er så himla morsomt, så jeg klager ikke. Midt oppi alt får jeg masse tid til venninner og ikke minst de fine barna mine. Jeg liker det :-)

I dag startet vi dagen på helsestasjonen. Nå veier lille frøkna 6,2 kg. Hun kryper oppover i sitt eget rolige tempo. Hun spiser godt og er en aktiv liten jente, så alt tyder på at hun har det veldig fint. Vi dro direkte fra helsestasjonen og til Drøbak. Der besøkte vi Marlen og lille OC. Herlig å møte gamle venninner som man ikke treffer så ofte. Ekstra kos er det å ha barn på akkurat samme alder. 


Turen gikk etterhvert fra Drøbak til barnehagen. Det ble middagslaging og så kom mamma for å passe Mia. Det var nemlig tid for den aller første turntimen til Teo. Han har virkelig gledet seg til dette. Han er en liten actionhelt, og tar både salto og slenger seg rundt både her og der. Han er ikke så redd av seg, kan man si.. Det blir derfor morsomt med turning, slik at han kanskje får utfordret seg selv litt motorisk. Første timen var i hvertfall vellykket, og han gleder seg allerede til neste uke! "Jeg vil trene turning skikkelig lenge, for alltid!" Det tyder på at han synes det var gøy ;-)

Ellers så kommer det mange gullkorn om dagen fra lille luring. Av og til lurer jeg på hvor han får det fra?! 

- Hvorfor gjorde du det da, Teo?
- Fordi hjernen min sa at jeg skulle gjøre det vel!

Barna sover godt, kjæresten er på håndballkamp og jeg skal...hold dere fast...bare slappe av faktisk! Det trengs det også ;-)

Ingen kommentarer: