mandag 16. september 2013

Omsorgen i dag får du igjen i morgen

Når man blogger, skriver man om det som opptar livet sitt der og da. Det går kanskje mye i aloe vera om dagen, og det er det flere gode grunner til. Da jeg fikk diagnosen fibromyalgi, fikk jeg også beskjed om at det var lite realistisk av meg å tro at jeg kunne jobbe 100% over en lengre periode. Vet du hva det gjør med en 26 år gammel jente å få en sånn beskjed? Man faller litt ned i kjelleren, og føler seg mer eller mindre ubrukelig. Man føler man har tapt, før man har begynt å kjempe kampen. 

På samme tidspunkt begynte jeg å drikke aloe vera. Det fjernet kanskje ikke smertene mine med det første, men det tok knekken på de livslange mageproblemene mine. Endelig har jeg en mage som fungerer og spiller på lag. På den måten er det lettere for kroppen min å ta opp vitaminene den trenger, og immunforsvaret øker. Tenk hvor jeg er i livet kroppsligsett om 1 år. En sunnere kropp og sterkere immunforsvar påvirker hele kroppen på en positiv måte. Også når det kommer til smerter!

To aloe vera-drikker og en argi+. Pakkepris: 1000,-

Jeg så også en karrieremulighet. En jobb som passer med min kropp og dens begrensninger/utfordringer, og ikke minst en jobb som passer perfekt for meg som er småbarnsmamma til to. Her er det bare muligheter og jeg har virkelig alt å vinne! At det blir en livsstil og ikke føles ut som en jobb, er sant. Dette er nemlig så gøy at jeg gleder meg litt ekstra til å stå opp om morgenen. Det er gøy å se at man når målene sine og klarer både det ene og det andre. Det er gøy å se at jeg kan være med på å hjelpe andre til å oppnå en bedre helse. Det er gøy å bli kjent med alle menneskene man møter på veien. Jeg gleder meg bare til fortsettelsen. For målene mine, de vet jeg at jeg skal nå - ett skritt om gangen. Med meg på veien har jeg et fantastisk team - et knippe søte jenter - som skal opp og fram sammen med meg :-)

Hver morgen her i hus starter med aloe vera. Teo får multivitaminene Forever Kids og en skje med aloe vera gel. Nicklas og jeg drikker en shot med aloe vera gel og tar et glass med argi+. Vi starter dagen slik at vi skal ha energi nok til å gjennomføre alle dagens gjøremål - for på vår timeplan er det ikke akkurat lite. Nicklas som til sammen har en 150% jobb (jobb og håndball), har lange dager. Jeg har tilsvarende lange dager alene med barna, og derfor er det viktig for oss å ha det lille ekstra av energi i hverdagen. At det gjør så godt for kroppen er et ekstra stort pluss :-)

Flere har spurt meg hva argi+ er godt for. Her er noe L´arginine kan hjelpe med:

- Gi mer energi, ork til å trene og bedre sexuell yteevne (flere bruker det faktisk som en erstatter for viagra).
- Bedre konsentrasjon og raskere reaksjonstid.
- Mindre tretthet, større utholdenhet.
- Lavere brodtrykk, bedre immunforsvar, forbedret søvnmønster.
- Reduksjon av kroppsfett, økt muskelmasse.
- Reduksjon av rynker og cellulitter, sunnere og finere hud.

Jeg vil vise dere et lite klipp fra youtube, som bør sees. Den varer kun et par minutter, så du trenger ikke akkurat å sette av resten av kvelden for dette ;-)


Vel, ha en fortsatt finfin kveld. Jeg skal videre på helsekveld hos Live. Kun som gjest denne gangen!
Vi sees :-)

Ingen kommentarer: