tirsdag 3. september 2013

Opp og fram

Mia og jeg har tilbrakt noen timer i vakre Son i dag. Son er en perle jeg først har lagt merke til nå i sommer, da Svigermor kjøpte hytte der. Jeg får en skikkelig ro i kroppen når jeg trasker rundt i Son sine trange gater, med utsikt utover det klare havet. Herlig!


Vi har besøkt min veileder i Forever. Selvom jeg har blitt forhandler, har jeg overhodet ikke satt meg inn i hva det innebærer å være forhandler - før i dag. Ei heller hva det er å tjene, både i opplevelser og penger. Jeg kastet meg rett og slett ut i det fordi jeg ble stormforelsket i drikken jeg kommer til å drikke resten av mitt liv. Om jeg får en karriere i tillegg, som passer min kropp og mitt familieliv, så er det helt perfekt. Dette skal jeg klare, og jeg har absolutt alt å vinne! For én ting er sikkert; dette er så GØY! Nicklas har sagt det flere ganger allerede; "det er så gøy å se at du synes det er så gøy!" - og det morsomste er at han selv synes det er gøy, og backer meg fullt opp!


Jeg har faktisk fått et par mail med spørsmål om hvordan man blir forhandler, hva man tjener og hva man gjør. Vet du hva? Jeg vil gjerne møte DEG som er interessert eller har spørsmål. Hvis du bor et godt stykke unna eller ikke har tid til å møtes, kan vi ta det via webinar på kveldstid. Der kan du stille spørsmål om alt du måtte lure på, og så hjelper min dyktige veileder meg til å svare på alt sammen (det blir nesten litt som skype - du får pålogginsinfo fra meg slik at du får logget deg på). Det er flere enn meg som er blitt bitt av basillen den seneste uken, og sammen skal vi jobbe oss opp og frem - både helsemessig og karrieremessig. Selvom jeg er gira, føler jeg en ro i kroppen. Jeg har satt meg mål, og dem skal jeg klare! 


Ellers går hverdagen sin vante gang. Vi prøver å nyte de siste overraskende sommerdagene, samtidig som vi begynner å bli klare for høsten også. I morgen kommer Kongen til Tomter (ja, faktisk), og lillesnupp og jeg skal derfor trille ned til hovedveien å se på Teo som skal gå i tog. Han og resten av førskolebarna skal også bli med til idrettsplassen, der Kongen skal være. Det blir nok en spennende dag for den store lille gutten våres, som mer eller mindre holdt foredrag om Kong Harald V ved middagsbordet i dag :-)

Nå er nummer én lang. Nå skal nummer to i seng. Got to go!

5 kommentarer:

Carina sa...

Kult med kongen! Moro for en liten-stor gutt :)
Så gøy å lese om at du er i Son altså. Jeg flyttet dit med foreldrene mine da jeg var 16 år, og foreldrene mine bor der fortsatt. Absolutt en perle, også på vinteren :) vi burde få til en kaffe/lunsj med minstejentene på galleriet der en gang ;)

Ha en super kveld! Jeg leser om aloe vera, kommer en bestilling herfra snart :)

Klem fra Carina

Liv sa...

er det sånn att man må da gå rundt og selge hjemme hos folk eller?? Så jo interessant ut :) Hilsen Liv

Monica Jensen sa...

Carina:

Det hadde vært veldig hyggelig :) Alltid gøy å bli kjent med nye ansikter :)) <3

Så bra! Gleder meg til bestilling :)

Klem fra meg :)

Monica Jensen sa...

Liv:

Nei, det er det ikke. Du kan invitere til "helsekvelder" selv eller spørre om noen ønsker det hjemme hos seg. Men i disse dager, kan mye av salget foregå via sosiale nettverk - som facebook :) Man må tenke muligheter, og dem er det mange av :)

Anonym sa...

Hurra for deg. Dette klarer du!