lørdag 28. september 2013

Ops! Fingra fra fatet!

Kjæresten og jeg ble sittende oppe og titte på "Prosjekt Perfekt" denne fredagskvelden. Av og til skulle man tro at vi glemmer at vi skal opp før slaget sju dagen derpå. Vi er ikke akkurat flinke til å legge oss til normal tid. Det går ikke én uke uten at vi tar hverandre i hånden og sier; "I morgen, DA skal vi legge oss tidlig da!" Failer hver eneste kveld... Sofaen er så innmari god sånn på kveldstid!

Uansett. Til min forbauselse så jeg nå midt på svarte natten at den nye bloggen min begynner å ta form. Det er et goooodt stykke igjen, men ting skjer. Det jeg derimot ikke så med det første, var at den blir jobbet med akkurat nå. Jeg kom derfor over "tilpass" i sidemenyen og begynte å ordne litt selv. En dum egenskap jeg har - jeg er hakket for utålmodig. Plutselig hadde jeg byttet headeren til et bilde av en kongle(!), uten at jeg selv visste hvordan jeg hadde klart det. Minutter senere var min gamle header på plass igjen. Jeg trykket på en annen knapp, og vips var det bilde av en gul trikk. Først da (ja, alt for sent..) forsto jeg at det sitter en stakkars kar og river seg i håret bak datamaskinen nå, fordi jeg ikke klarer å holde fingra fra fatet! 


Når det kommer til den nye bloggen har jeg ganske sterke meninger om hvordan den skal se ut. Det skal også litt til før jeg blir fornøyd. Først av alt ser jeg at jeg trenger en ny header. Det følger med en ny blogg og en ny start, ikke sant? Og da vil jeg absolutt ikke ha bilde av en kongle eller en trikk... Vel, jeg gleder meg til å vise dere den med tid og stunder. Først må den bare bli...akkurat slik jeg vil ha den!

- Og du, datakyndige fyr, unnskyld for at jeg knota med arbeidet ditt. Det bare klødde så voldsomt i fingrene mine! 

Nå har kjæresten lagt seg, så jeg får løpe etter. Klokken er jo trossalt ikke mer enn 2. Ha en fortsatt god natt :-)

Ingen kommentarer: