onsdag 25. september 2013

Slutt og pust!

I likhet med i ganske mange hjem om dagen, ser vi også på "Sigrid blir mamma" - og ler hysterisk hver gang vi kjenner oss igjen, noe som er relativt ofte. Jeg tror man må ha vært der, for å skjønne det - humoren i all den fødinga, amminga og hurpinga. Nicklas og jeg synes i hvertfall programmet er helt klasse (kanskje spesielt jeg synes det..)!

I gårsdagens program kunne vi se at Sigrid irriterer seg over at Martin (samboeren) puster. Nicklas trekker på smilebåndet og titter ned på meg, som lå godt plassert i armkroken hans, med et skjevt smil. Det kan hende at vi har hatt samme type prat her i hus... Av flere varianter, alt etter mitt humør og antall timer søvn det siste døgnet. 

Alternativ 1: 
"Kan du slutte å puste så tungt? Pust, pes, pust, pes!"

Alternativ 2: 
"Har du husket å ta astmamedisinen, kjæresten min?"
"Er det en fin måte å be meg om å slutte og puste så tungt på?"
"Det kan hende...!"

Alternativ 3:
"Kan ikke du bare gå og ta litt astmamedisin eller noe?"

Alternativ 4:
"Må jeg kvele deg med puta mens du sover eller?"

Den siste der har kun skjedd én gang, og da lo vi godt begge to. Altså, den hadde god virkning, for fokuset fra pustinga til Nicklas forsvant, og ble erstattet med god gammeldags latter. For ja, uansett hvor mye Nicklas puster, har vi humoren inntakt og ler godt av oss selv hver jævla dag. Godt med en mann som tar seg selv like lite høytidelig som undertegnede!

Har du forresten vært oppe på natten og ammet for fjortende gang, og hørt på ditt livs kjærlighet puste dypt og tungt ved siden av deg? Noe som beviser at han er laangt inne i drømmeland og har ikke enset at du har vært våken hver halvtime hele natten? Først da kan du forstå at pusting kan være irriterende!

Nå har vi derimot kommet over den "kneika" der. Nå synes jeg det er en fryd at Nicklas puster, og jeg håper han gjør det til han er i hvertfall 90 år gammel :-)

 Mannen min og jeg 

Ser forresten at jeg bør gå med den våtdrakten litt oftere.. Hot!

2 kommentarer:

Linn sa...

Haha,kjenner meg såååå igjen i mye i den serien :p
Det med pustingen og ja.
Utrolig hva man greier å irritere seg over *fnis*

Fru Jacobsen - Kone og Mamma til 3 sa...

Jeg kjenner meg sååå igjen, og jeg ler hver gang. Og ja den pustingen er max irriterende. Min mann snorker i tillegg.

Så når mannen snorker og jeg sparker til han mens jeg prøver å få en trøtt og omtåket baby til å sovne igjen eller ta puppen, også spør han meg hva det er? Da blir jeg grinete.