søndag 29. september 2013

Søndagsprat

Vi har en rolig søndag hjemme i dag. Det er ikke ofte vi er hjemme en hel helg altså, men akkurat denne helgen har vi tatt det veldig med ro. Teo har fått tid til å leke litt med kompisene, og vi har puslet hjemme med vårt. Som for eksempel bollebaking i går. Jeg fikk god hjelp av tre kjekke gutter på 4-5 år. Bollene ble knallgode og veldig godt mottatt. Man skal ikke kimse av 1-2-3 ;-)


Utpå ettermiddagen skal Nicklas og Teo videre for å se håndballkamp. Nicklas er (dessverre) enda ikke spilleklar etter operasjonen i Mai, så foreløpig sitter han på tribunen. Jeg skulle gjerne vært med på kamp i dag, men det kan bli litt mye bråk for Mia, så i dag holder vi oss hjemme. På disse kampene er det høy musikk, mye heiing og roping over høytalerne. Kjempestemning - men litt i det meste laget for en liten bebis vil jeg tro. Gutta drar derfor uten oss i dag. Jeg tror Teo har godt av å få luftet hodet sitt litt skikkelig!


Håper dere har hatt en fin helg - og fortsatt god søndag :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg har bakt eplekake og gleder meg til å smake på den :)

Ha en fin søndag!

Klem

Frøken K sa...

Monica, jeg har tenkt masse på deg! Og er imponert over deg, for å si det mildt. Etter å ha fått diagnosen som nok kunne slått enhver i bakken - har du jammen meg holdt en utrolig positiv innstilling! Både med nye jobben din og hverdagen!

En god venninne av meg sa til meg at når man våkner om morgenen, har man to valg. Å velge at dette skal bli en bra dag eller at det skal bli en dårlig. Og at alt i livet handler om valg! Det er klart at noen dager klarer man ikke overse de vonde, slitsomme eller tøffe - men jeg syns du oser av en fantastisk livsgnist som i alle fall smitter over på meg!

Syns du skal legge en ferie i retning Bergen etterhvert - så kunne vi delt en flaske vin eller fire... hehe :)