onsdag 18. september 2013

Tidlig på´n

Det må jeg si, vi har virkelig barn som liker å få mest mulig ut av dagen. Er ikke den ene en morgenfugl, så er den andre det - og så vekker de hverandre. Da er det ingen kjære mor, for bitteliten må ha grøt etter en lang natt uten noen måltider og han litt større vil bare ha selskap før barnehagen.


I dag var vi alle fire oppe av senga før seks. Selvom man er så trøtt at man småsjangler ut i stua, så er det litt godt å starte dagen uten stress også. Tenne stearinlys, lage varm kakao og ha tid til morgenkos. Skal sies at for bare noen uker siden drøyde vi den lengst mulig hver dag, og hadde noen utålmodige barn i hus. Ingen tvil om at aloe vera har gjort noe med energien vår - og hurra for det!

På høsten er Teo som regel kronisk forkjølet. I år er intet unntak. Han var hjemme fra barnehagen på mandag, men formen er veldig fin ellers, så til tross for litt hoste er det barnehagetid i dag. Dette er typisk han på høsten, som sagt. Hovedsakelig på grunn av astmaen og værforandringene. Vi andre i hus reagerer litt annerledes på forkjølelse (eller er influensaen på vei inn i hus? Oh no!). Nicklas er ganske slått ut i dag, stakkars! 


Nå skal baby stelles for dagen, for om ikke såå lenge skal Teo følges bort til barnehagen. Der venter frokost og tid med kompiser. Han er en "barnehagegutt" og gleder seg stort sett til å dra i barnehagen hver dag, så lenge han får en kosedag hjemme med Mia og mamma i ny og ned :-)

Ha en fin onsdag!

Ingen kommentarer: