fredag 13. september 2013

Verden er ikke stor

Man glemmer aldri sin aller første bestevenninne, gjør man vel? Jeg gikk i Sinsen barnehage og bestevenninnen min het Thea. Hun var ett år yngre enn meg, og vi hang sammen som erteris. Etterhvert flyttet vi til hvert vårt sted, og til tross for at vi møttes ved et par anledninger som små, mistet vi kontakten. Jeg begynte i ny barnehage i Ski, der jeg aldri trivdes hundre prosent. Jeg fikk jo aldri noen ny "Thea" i den nye barnehagen. Fortsatt den dag i dag kan Mamma og jeg prate om Thea. Man glemmer jo aldri sin første bestevenninne. 

I dag ringte Mamma meg og var helt i hundre i andre enden av telefonen. Hun hadde tilfeldigvis møtt Thea sine foreldre på butikken. Thea hadde fått tvillingdøttre som var på Mia sin alder, og gjett hva - hun bor også i Tomter. Samme sted som meg. Jeg la fort sammen to og to. Thea og jentene møtte jo Mia og jeg på trilletur her om dagen. Lite visste jeg om at hun var min gode gamle venninne. 

Kusina mi og meg

Jeg søkte hun fort opp på facebook (måtte jo det) og sendte hun en melding. Det tok ikke mange minuttene før jeg fikk en melding tilbake der det blant annet sto: "Herregud, nå fikk jeg gåsehud! Du var jo min aller første bestevenninne!" 

Verden er ikke stor - og nå kan det fort hende døttrene våres havner i samme barnehage etterhvert også :-)

5 kommentarer:

Linn sa...

Så koselig :D Spennende å ta opp kontakten igjen,hvertfall når man har jevngamle små.

Véronique sa...

Så gøy Monica :D

mammaKine sa...

Hoho, såå morro!!

Forresten, buksa til Noah er fra hm. 99,- Guttene mine har de i maaange farger ;-)

Carina sa...

Haha, nå fikk JEG gåsehud ;) Så hyggelig!
Carina :)

Cecilie rørvik sa...

Nåhh så utrolig koselig! :) !!