søndag 1. september 2013

Vinner er trukket // aloe vera-gel

Herregud, jeg er så himla glad for at jeg ikke flyr på byen hver helg lenger. Dette tar på, og formen er alt annet enn på topp i dag. Kjapp oppsummering: dansing, skravling, latter, kjærestetid, venninnetid, jacuzzi, flaue øyeblikk, en god historie. La det være leenge til neste fest!

Uansett, straks skal jeg avkleine med en skikkelig dagen derpå-middag. Hamburger. Aller først skal jeg bare trekke en vinner av give awayen jeg har hatt gående; aloe vera-gel. Det var mange påmeldte, og det er alltid morsomt. Flere har lyst til å prøve aloe vera ser jeg, men dessverre kan ikke jeg dele det ut til alle. Jeg får heller ha en lignende give away ved en senere anledning :-) De som evt ønsker å bestille det, kan kontakte meg via mail. 

Vinneren denne gangen ble KATHRINE J. Hipp hurra! Send meg en mail med navn og adresse, så skal jeg sende drikken avgårde til deg :-)

Jeg titter innom senere i kveld med bildet av nye spiserbordet-og stolene. Jeg er såå fornøyd! Vi sees!

Ingen kommentarer: