tirsdag 17. september 2013

Voksentid

Selvom ettermiddagene med barna er (stort sett) veldig hyggelige, er det også litt godt når de sover for natten. Er det lov å si det høyt? Jeg synes i hvertfall det. Da er det voksentid. Tid til ingenting. Tid til stillhet. Tid til kjæresten. Tid til meg selv. Deilig!

Etter at Teo ble storebror har vi ikke sett så mye til den kjente søskensjalusien. Han var veldig klar for rollen som storebror, og har tatt omveltningen stort sett med et smil. Det var lett å forklare han hva det kunne innebære - både på godt og på "vondt". Den siste tiden har vi derimot hatt et liiite problem i hus. Han er ikke så fæn av at lillesøsteren skal sove. Nå får jeg igjen for alle de gangene jeg har hysjet på han når hun skal sove, for nå demonstrerer han ved å lage litt ekstra lyd... Da hun sovnet til vanlig tid i dag, gikk det ikke mange minuttene før hun var våken igjen. Den kjære storebroren fant nemlig ut at han skulle uuuuule da han gikk forbi soveromsdøren. Type drithøyt.


Anyway. Minutter senere sov lille luring søtt i sin seng, mens Mia fant først roen nå (nå jinxer jeg det vel..). Det er, som nevnt før, tenner på vei. Nå roet hun seg omsider i kurven, på mitt fang, med de bløte hendene sine klamret rundt fingrene mine. Jeg har en kveld der hodet og nakken overhodet ikke er på lag. Jeg må omtrent holde hodet oppe med hendene mine. Da tar det litt ekstra på å bruke flere timer på leggingen altså. 

Kjæresten løp ut døren på beste tidspunkt - da hun hylte som verst. Pussig nok. Det var perfekt (og et meget nødvendig) tidspunkt for innkjøp av snus... Han fikk lov å rømme på én betingelse; at han kom hjem med solo-is. Så nå blir det snart en avslappende og perfekt avslutning på dagen - med Ylvis og solo-is! ..Snakker om sola.. Der kom han hjem, med FIRE solo-is :-)

God natt, folkens :-)

2 kommentarer:

Katrine sa...

http://rhondagessner.wordpress.com/2013/09/02/a-killer-in-your-fridge-sweet-poison-a-must-read/

Les denne :)

Tonje sa...

Hei Monica!
Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen noen spor her inne, men jeg er her hver dag! =)

Jeg sliter selv med kronisk hodepine som stammer fra nakken min og har kjøpt en nakkekrage (ikke en sånn hard en, men en myk en) fra Medicus Plesner.
Det den gjør er å "holde hodet oppe" så jeg ikke trenger å bruke krefter på det.
Veldig godt når det er vondt.
=)