onsdag 16. oktober 2013

Barnemat

Jeg har vel nevnt før at jeg har en liten matmoms i hus? Mia spiser alt hun kommer over - bortsett fra Nestlé sine middagsglass. Der er det brekninger, spytting av mat og rare grimaser. Ella´s kitchen sine poser med mat, smoothie og fruktris er derfor superpoppis her i hus. De har smak (i motsetning til Nestlé sine glass), de er tynnere i konsistensen og de går ned på høykant hos min lille jente. Ser hun en matpose, gaper hun!


Bare et lite tips hvis du har en liten en i hus som ikke er så fæn av alle disse middagsglassene. Det kan være middagsposene er en hit! Til og med Teo liker godt smoothiene fra Ella´s kitchen, og har vært storforbruker lenge ;-)

I dag har vi hatt venninner og kompiser på lunsj. Babylek-og kos. Det er gøy å se hvor fascinert ungene begynner å bli av hverandre, nå som de har bikket seks måneder. Plutselig er behovet for å være med andre barn hakket større. Nå har jeg en liten frøken som trenger litt mer stimuli og underholdning enn hva jeg ofte klarer å gi henne!

Så fort ungene er i seng, skal bloggen jobbes med. Det nærmer seg overflytting. De siste bitene må bare på plass først. I tillegg må jeg øve meg på en presentasjon. Tisser litt i buksa bare jeg tenker på det, men det skal nok gå bra det også :-) Kan hende jeg titter innom allerede i kveld. Sees!

2 kommentarer:

Mamma til Storebror og Lillebror sa...

Minste gutt her vill helst ha grøt eller frukt mos/smoodie ... :) de er jo så smarte , små og enkle med fin skru kork !
ellers prøver jeg og lage litt selv. Han har prøvd mat glass og det vill han IKKE ha !!

Monica Jensen sa...

Jeg skjønner dem godt, de glassene er jo helt forferdelige :S

Jeg hadde planer om å lage selv jeg også... Men foreløpig har det kun skjedd ved én anledning, og det ble ikke godt mottatt ;)

Most avocado og banan (ikke sammen) har hun fått ved flere anledninger da :)