onsdag 2. oktober 2013

En liten sniktitt

Snaaart går jeg over til wordpress og den nye bloggen. Jeg gleder meg. Etter mange år på blogger, blir det fint med noe nytt. Det hjelper vel både på inspirasjonen og motivasjonen også tenker jeg. Dere vil fortsatt finne meg på www.monicajensen.org - så jeg håper dere vil følge meg i tiden fremover også :-)

Familieprat kontaktet meg i sommer, og nå skal jeg begynne å blogge for dem. Det fører meg seg flere muligheter/fordeler for meg, både i form av konkurranser, eventer og økonomisk. Dette igjen vil nok gagne dere lesere :-) Er dere med meg videre?

Jeg tenkte jeg kunne vise dere en liten sniktitt. Dette er den nye headeren min. Jeg ønsket litt fornyelse nå som jeg får en "ny start". Jeg er kjempefornøyd. Enkel og naturlig!Hva synes dere?

Nå får jeg kaste meg rundt. Frøkna sover, og da er det greit for meg å få tatt en dusj og sminket på meg ansiktet. Det går så mye fortere når jeg ikke trenger å underholde en liten frøken som helst vil spise opp alt jeg har på badet ;-)

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Så du skal gå over til familieprat ja.. Jeg fikk en mail fra de i våres jeg også, men jeg glemte helt å tenke noe mer over det! Jeg ønsker og bytte platform jeg også, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvor! Lykke til med ny blogg hvertfall. Spennende :-)

Fru Jacobsen - Kone og Mamma til 3 sa...

Velkommen over til oss :) Gleder meg til å følge deg videre :)

Linn sa...

Tenker i de samme baner for tiden selv. Mange om går over og er så fornøyde :) Hmmmm