tirsdag 15. oktober 2013

Meg selv igjen

Hei alle sammen :-)

I løpet av uken er den nye bloggen min på plass. Det har tatt sin tid, men nå nærmer den seg altså ferdig. Overføringen vil skje automatisk, så dere finner meg under samme adresse som tidligere :-)


Nå er jeg endelig meg selv igjen. De siste ukene har det vært nokså tøft å være Monica. Det har vært tonnevis med tårer og jeg har gått rundt og vært lei meg, uten å vite hvorfor. Det var i forrige uke jeg begynte å se sammenhengen mellom p-pillene og denne "depresjonen". Til slutt var jeg så deppa at det føltes ut som et stort ork bare å stå oppreist. Det var rett og slett skummelt, for jeg følte meg oppriktig syk! Tenk at hormoner kan ødelegge deg på den måten - og sånt propper vi i oss frivillig?! Jeg bestemte meg for å slutte, og Nicklas jublet over at kjæresten hans kanskje kunne bli "seg selv" igjen. Det har ikke akkurat vært lett å være han heller midt oppi alt dette. Alt han har gjort har vært feil, og samme hva han har sagt så har jeg begynt å grine. Hormontroll? Bittelittegrann!


Nå har det gått noen dager siden jeg sluttet, og gradvis blir jeg mer og mer meg selv igjen. Energien er på plass og jeg føler meg generelt mye friskere. Jeg smiler, tuller og er både den mammaen og kjæresten jeg ønsker å være. Jeg er meg selv igjen. Det skal feires med en kjærestekveld. Taco, suits, stearinlys og armkrok. Også på en tirsdag da, dere ;-) Vi må bare få disse to barna våres til å sovne. Teo er gira etter svømmingen (allidrett) og Mia er generelt lite glad i å legge seg om dagen.. Tjoho!

Ha en fin kveld. Vi sees i morgen :-)

1 kommentar:

Linn sa...

Isj,akkurat slik ble jeg da jeg gikk på Trionetta for flere år tilbake.
Var ett skikkelig hormontroll :/
Godt å høre du er tilbake til deg selv igjen :)