tirsdag 1. oktober 2013

Morgenkaffe ❤

Hva vil jeg ha tid til i hverdagen? 
Ordentlig kvalitetstid med barna mine, gode middager med kjæresten etter barna er lagt for natten, trille turer i det fine høstværet, egentid/selvpleie, lunsjer med venninner, å skrive/blogge, og til sist; morgenkaffen i senga. Dette er ting som gjør meg lykkelig. Dette er ting som gjør livet litt ekstra godt å leve. Dette er viktige ting for meg!

Jeg har alltid vært et skikkelig B-menneske. Det har faktisk vært den største utfordringen ved å ha barn; det å stå opp om morningen drittidlig hver dag. Jeg legger ikke skjul på det - jeg har en tendens til å være litt morragretten. Heldigvis er det ikke store tiltak som skal til for å snu humøret mitt opp ned, til det bedre. Får jeg servert kaffe på senga når ungene kvitrer i sekstiden, blir jeg lykkelig. Å ligge i senga i fem minutter, samle meg litt og drikke kaffen min i fred og ro, gjør meg skikkelig glad. Da er jeg klar for resten av dagen! Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste (ja, kanskje du har verdens beste kjæreste også - men jeg lover deg, min er hakket bedre ;-)) som har lært seg "regelen": "Happy wife, happy life!". Det er derfor ikke sjeldent at jeg starter dagen min med en varm kopp kaffe på sengekanten. 

Bildet er lånt fra google

Deretter flytter jeg meg fra soverommet til kjøkkenet. Sluker et kvart kjøkkenglass med aloe vera og et stort glass vann blandet ut med argi+, og så har jeg energi nok til å gjennomføre dagen - som er rimelig lang. Her går det i ett fra morgen til kveld. I går hvilte jeg ikke før klokken var 00:30, og det var da jeg la meg for natten. Heii som det går! Kaffen var litt ekstra god på morrakvisten i dag :-)

Nå skal jeg slenge meg rundt. Mia og jeg skal videre til Sandvika for å lunsje med farmor (eller beste som oldebarna kaller henne). Det skal bli koselig. Med meg har jeg både argi+ og aloe vera. Dette er absolutt noe for henne! Vi sees :-)

4 kommentarer:

Renate sa...

så ut som en deilig morgen.. skulle gjerne hatt den selv merker jeg idag. Min morgen var preget av sjokk! hint hint: langt hår på vesla, saks = kort kaos..

Trine sa...

Hei!

Hvordan gjør dere det når dere ønsker alenetid/kjæreste middag etter at barna er lagt?

Spiser dere middag med barna deres når det er vanlig middagstid og så en til på kvelden?

Eller lar du de små spise middag alene de dagene dere gjør dette?

Anonym sa...

Så koselig ut:) Du var akkurat like søt i virkeligheten som du virker på bloggen :) Gøy å se deg i levende live også.
Hilsen hun som var på helsekveld på Heer i går :)

Monica Jensen sa...

Renate:

Oi oi oi, snakk om sjokk. Haha! Alle mødres drøm :P

Trine:

Nå er ofte Nicklas på trening, og spiser derfor ikke middag med meg og barna. Når vi har disse kveldene tar jeg en bitteliten matbit med barna, og så spiser jeg ordentlig middag senere på kvelden med Nicklas :)
Noen ganger spiser jeg ikke i det hele tatt, men da lager jeg noe ordentlig kosemat til Teo, sånn at det blir stas for han :)

Anonym:

Åh, du er søt da :D Var veldig hyggelig å hilse på deg som er bloggleser også :))