onsdag 9. oktober 2013

Negative town

Jeg våkner opp og føler meg trøttere enn hva jeg var når jeg la meg i går. Natten har ikke inneholdt den gode søvnen. Ryggen verker, Mia har trengt mat og Teo står opp så aaalt for tidlig om dagen. I tillegg venter jeg på en ny forsyning av argi+, så jeg har ikke dette mirakelmolekylet for å hente meg inn. Jeg står opp på feil bein i dag. Jeg har rett og slett tatt en svipptur innom negative town!

Selvom jeg koser meg masse i permisjon med Mia, er det enkelte dager man kjenner at det hadde vært deilig å gjort noe annet enn å mate, skifte bleier, tørke gulp og få baby til å sove. Dette gjør jeg døgnet rundt, sju dager i uken. Når jeg våknet opp i dag og så at dagen var på mange måter helt lik som i går. Og dagen før der igjen. Og måneden før der igjen. Ja, da følte jeg for å skrike litt ned i puta. Enkelte dager hadde det vært fint å starte dagen uten å skifte bleie, stelle baby og gi grøt. Misforstå meg rett, jeg koser meg - men jeg kan også bli litt lei. Er det lov å si det høyt?

Nå prøver Mia å rulle i vippestolen sin. Superfrustrert fordi hun må sitte der. Jeg må legge bort mac å være mamma. Jeg tror rett og slett bare at jeg trenger å hente inn litt energi, og høre litt på kroppen min igjen. Den har ikke blitt hørt så mye på den siste tiden, og det merkes. Jeg har vondt. Det igjen påvirker søvnen. Som igjen påvirker meg som mamma. Stopp opp og hør på kroppen, Monica! Jeg trenger ett døgn husmorsferie.... Ja, i dag er jeg der!

God morgen, forresten!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det jeg pleier å gjøre når jeg synes ting er litt traurig er å danse litt til den "The Fox", grunnet at den er så hysterisk morsom.

Tøyse Tanja

Marie sa...

Jeg har fulgt deg siden du var gravid med Mia og det er så koselig å få litt hverdagsøyeblikk fra deg! Jeg har selv tvillingjenter som ble født i mai så jeg kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver.

Takk for at du deler ;)Tone sa...

jeg skjønner deg! For min del var det akkurat nok med to måneder hjemme med baby, så var veldig deilig igjen å begynne på'an igjen da :) Men når man er alene med baby, så er det veeeldig ok å kunne sosialisere seg med andre voksne også, og ikke bare prate med baby i dagesvis ;)

Mona sa...

God morgen! (eller god kveld blir vel mest korrekt)Jeg må bare få si at jeg beundrer positiviteten din..!!! Takk for at du deler både de negative og positive dagene i livet ditt. Det gjør bloggen så mye kjekkere å lese! :)