søndag 6. oktober 2013

Oktoberfest

Flere av dere som følger meg på instagram har kanskje sett bilder fra kvelden i går? Vi var invitert på Oktoberfest hos et vennepar, og det var innmari gøy. Tøsekjoler Tyrolerkjoler, masse øl og god stemning! En super kveld med de beste!


Det er ikke så ofte jeg får svingt meg på dansegulvet, men i går tok vi turen ut på byen, og jeg fikk danset med jentene til langt på natt. Et par danser med kjæresten ble det også, som ikke akkurat holder igjen på noe på dansegulvet. Jeg fikk svingt meg ;-)


Supertante Benny passet Mia hjemme hos oss, og det gikk kjemepfint. Mia har så vidt begynt å bli skeptisk for folk, men det går alltid fint med Benedickte. Hun er som en liten ekstramamma, som er en stor favoritt for både Teo og Mia. Når vi våknet opp hjemme i dag morres, var det litt hardt å leve. Helt på natten, helt om dagen? Njet.. Samtidig, når man har barn, kan man ikke ligge på latsiden, så her er Søndagen selvfølgelig i full gang med en noe groggy form. Både Nicklas og jeg lengter nok litt etter sofaen mellom leking, bleieskift, mating og byssing. Sofaen får heller bli ekstra god i kveld :-)


Håper dere lesere har hatt en fin helg også. Vi har hatt litt av alt. Familiekos med begge barna, venner på middag, fest med venner og halvveis avslapping mellom slaga!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilke sanger danset dere til? Jeg pleier å danse til den The Fox. Synes ikke du bare den er helt hysterisk morsom Monica?

Tanja

Monica Jensen sa...

Fireåringen her i hus synes den er morsom :)

Jeg husker ikke hva vi danset til!