onsdag 9. oktober 2013

Pre-opening @Sofiesvilla

Jeg har vært ute og luftet meg sammen med kusinen min i kveld, og det var godt. Når man er sliten, hjelper det ikke alltid å krype under dyna. Noen ganger trenger man bare en liten luftetur, uten noen på slep. Bare meg.


Flere andre bloggere og meg selv ble invitert til Sofies Villa sin pre-opening nå i kveld. Dagen før dagen. Kjenner dere til Sofies Villa? Dere finner dem på instagram og facebook :-) De har så utrolig mye lekkert - både av interiør og klær. Jeg anbefaler dere virkelig å ta en titt. Det er ikke sjelden jeg drømmer meg bort på deres sider!


I kveld besøkte vi den nye, flotte og store butikken deres i Drøbak. I morgen er den store åpningsdagen, så hvis dere vil ta dere en tur, finner dere dem rett ved siden av Drøbak City. 

Søte Marte - eier og daglig leder av butikken og nettbutikken Sofies Villa

Det var så mye jeg hadde lyst til å ta med meg hjem, men fornuften vant denne gangen. Litt ble mitt allikevel. Blant annet en fantastisk deilig bukse. Den skal jeg vise dere en annen dag. Noe sier meg at dere vil se akkurat den buksen på flere andre bloggsider. Den var nemlig rimelig populær ;-)


Nå skal jeg finne senga. Formen er ikke tipp topp om dagen. Det er ikke bare kroppen som krangler. Jeg har begynt på hormonprevensjon (bare til info....) Hormoner og jeg går ikke akkurat sammen som hånd i hanske.. Kvalme, nedstemthet, hodepine, humørsvingninger - hele pakka. Hipp hurra! Så akkurat nå om dagen er jeg ikke helt meg selv, og det merkes nok på hjemmebane også. Kanskje kjæresten synes det var greit at jeg rømte huset i kveld ;-)

Uansett, god natt, venner og uvenner. Vi sees nok i morgen :-)

7 kommentarer:

Carina sa...

Ønsker deg en god dag, Monica :-)

Jeg tåler ikke hormonprevensjon selv, blir fryktelig kvalm av det. Jeg sluttet med det for en del år siden og har helller brukt kobberspiral mellom og etter sv.skapene. Anbefales på det sterkeste!

Tror jaggu jeg skal ta meg en tur til den flotte butikken på mandag, da er det planlagt tur innover :-)

Klem Carina

Monica Jensen sa...

Tusen takk, kjære du <3 En god dag til deg og!

Ja, det synes jeg du skal gjøre. De har så mye fint :)

Jeg har brukt kobberspiral før, for 2 år siden. Endte med infeksjon i livmoren, så jeg vet ikke helt om jeg tør ta sjansen igjen... Men NOE må jeg bruke, så jeg skal til legen neste uke. Kanskje vi finner en løsning. Jeg kan ikke gå rundt som det her i hvertfall. Føler meg rett og slett SYK :(

Klem fra meg <3

Meetu sa...

Det var en veldig fin oppskriftsbok du hadde=) Er den kjøpt derifra? =)

Cecilie rørvik sa...

Tenkte å begynne på PERSONA. Har du hørt om det? jeg brukte det før, og da kjøpte jeg bare sånne sticks på apoteket som jeg tisset på. Den måler og viser når det er Sikre perioder. eneste at du må bruke alternativ prev. når det lyser oransje eller rødt. Men humøret er hvertfall bedre for min del, og unngår kvalme. Har ikke brukt hormoner på LENGE! Ellers vil jeg anbefale P-ring hvis du skal gå på noe som er hormonelt. Den settes inn, og tas ut etter 3 uker hvis jeg ikke husker feil. Men den er mildere (mindre hormoner fordi den sitter der den skal virke!;)).

Lykke til med å finne beste prev.

God torsdagskveld :)

Monica Jensen sa...

Cecilie:

P-ring brukte jeg når jeg ble gravid med Mia :D

Persona hørtes jo helt genialt ut. Er det dyr prevensjon? Og det er sikkert? :) Dette skal jeg lese mer om :) Takk for tips <3

Monica Jensen sa...

Meetu:

Den er fra Sofies villa ja :)

Monica Jensen sa...

Cecilie:

Det står at de har sluttet å selge monitoren til persona. Man kan kun få tak i stripsene på apoteket - for de som allerede har monitoren! :(