mandag 7. oktober 2013

Småbarnstilværelsen

Noen dager er det så himla deilig å krype langt inn i permisjonsbobla. Lunsje med venninner, se på bebisene våres (som er de søteste i hele verden) leke, skravle om ting som er uinteressant for alle som befinner seg utenfor boblen, trille turer i det fine været og rett og slett bare kose seg. En sånn dag har vi hatt. Bra start på uken? Oh yes!


Mia og jeg har trillet så mye som tre turer i dag. Den dagen Mia ble seks måneder var det som å trykke på en bryter. Hun ble plutselig hakket mer utålmodig enn null. Hun trenger mer stimuli, og hun vil gjerne se verden. Vi går derfor turer. Korte, som lange. Med disse turene følger godt humør, frisk luft og forhåpentligvis en strammere rumpe. En fornøyd unge i vogna har jeg i hvertfall, som nå sitter halvveis lent inntil en dyne for å få med seg livet på utsiden av vognen. Om jeg skal bytte over til sportsdel? Absolutt ikke. Spør meg igjen om to uker, da kanskje jeg vurderer det. Foreløpig tviholder jeg på min lille nyfødte bebis som ruller, sier mama og spiser på absolutt alt hun kommer over - og ja, for og ikke snakke om at hun fortsatt bæsjer på do, og har straks gjort det i tre hele måneder. Tiden flyr! Her om dagen poppet det fram to bittesmå tenner også - så sårt etterlengtet, etter å ha sett Mimsen min klø seg i hjel de siste månedene. Tja, forsåvidt helt siden hun kom til verden! Hun vokser til med andre ord :-)

Her i hulen vår har vi en nokså rolig og usosial aften. Jeg blogger og kjæresten spiller fifa. Av og til er det bare deilig å drive med sitt. Rett og slett. Romantikken herjer på denne mandagskvelden med andre ord. Spesielt i stad da vi klinte litt, rett etter at vi hadde blitt enige om hvem som skulle henge opp vask og hvem som skulle ta ut av oppvaskmaskinen. Småbarnstilværelsen setter sitt preg på enkelte kvelder ja ;-) 


I morgen venter en ny dag, siste del av basic grunnkurs med teamet og nye muligheter. Kjæresten kommer direkte hjem fra jobb for å spise middag med oss før egentrening, og det har gjort tirsdagene til én av mine favorittdager, sammen med fredager og lørdager :-) 

Ønsker deg en god kveld. Vi hørs!

Ingen kommentarer: