fredag 7. februar 2014

60+

Ukens tredje treningsøkt er vel overstått. Jeg er så støl atte hjælp. Det er uansett godt å være i gang. Jeg gleder meg til neste økt og til kroppen begynner å merke godene som følger med trening. Hittil denne uken har det vært to timer på Avancia og en time i varmtvannbasseng. Det sistnevnte har jeg utsatt til Nicklas gikk ut i permisjon, for med en baby på armen får man ikke så veldig utbytte av det dessverre - selvom Mia og jeg hadde garantert storkost oss :)


SAMSUNG CSC


I dag var første dag i bassenget. Vi startet opp, og jeg la jo fort merke til at jeg var en deeel år yngre enn de andre. Noe malplassert følte jeg meg. Med Cher på anlegget tøyde jeg ut i det varme vannet, sammen med damene på 60+, og fokuserte på og ikke le av situasjonen jeg befant meg i. Så slo virkeligheten til. Hvorfor følte jeg meg malplassert? Sannheten er jo at vi er i akkurat samme situasjon alle sammen. Vi er der fordi vi har vondt i kroppen, er stive og avhengig av behandling for å fungere på best mulig måte. Forskjellen er bare at jeg er 26 år - og sliter med mye av det samme som det damene på 60+ gjør. Det er det som er fakta (og litt trist..), og det er jo derfor jeg er der!


I garderoben etter trening var det en dame som sa til meg; "Åh, det er ikke så greit å bli gammel, da får du vondt både her og der" - mens hun klage over en vond hofte. En annen dame hoppet inn i samtalen og påpekte at det var vel en grunn for at jeg var der også.. Og så var samtalen i gang, og minutter senere hadde jeg fått meg en helt ny venninnegjeng på 50-60+. Dette er stedet der man kan tømme seg for frustrasjon, har noen å prate med som virkelig forstår, og dette er stedet der man tuller, svømmer og trener rett før man ønsker helgen velkommen - fikk jeg beskjed om. Jeg tror vi har noen hyggelige timer sammen fremover ;) Og vet dere hva? Det var ekstremt deilig å utfolde seg i det varme vannet og bare få lov til å ha vondt (hvis det gir mening?).


SAMSUNG CSC


Anyways.. Nå er Nicklas på trening, Mia sover en alt for sen ettermiddagsdupp og Teo slapper av i sofaen ved siden av meg. I dag blir det hjemmelaget pizza-og filmkveld. Det har vi lovet Teo, og det har vel også nesten blitt en tradisjon for oss på fredagskveldene. Kos! Hva er dine planer for kvelden? :)

2 kommentarer:

Sigbjørn Dahl sa...

Jeg har flere harde økter i uka, men blir ikke støl eller muskelstiv, er like myk i kroppen etterpå.
Jeg bruker ASEA, det kosttilskuddet transporterer raskere bort syren i muskulaturen. Anbefales på det sterkeste.

monicajensen sa...

Jeg jobber selv med kosttilskudd ;) Grunnen til at jeg er støl nå, er fordi det er evigheter siden jeg trente så hardt sist :) Jeg har hørt om ASEA. Stefaren min drakk det over en lengre periode, dessverre uten noen positive helsegevinster. Godt å høre at du er fornøyd :)