fredag 14. februar 2014

Breakfast in bed (on table)

Morgenfuglen i hus er desidert Teo, og sånn har det alltid vært. Han er et barn som helst skal være oppe hele kvelden, for så og starte dagen før fuglene promper. Heldigvis "vinner" som regel jeg, og han er som oftest i seng til senest 19:30. Før seks om morgenen hører jeg han hviske meg inn i øret "...kan jeg stå opp?". Jeg sier alltid at han må legge seg igjen, siden det er midt på natta. Jeg finner dog fort ut at det er bedre at han står opp, enn å høre det konstante maset inn i øret. I dag var han oppe like tidlig som alltid, og lot resten av huset få sove lenger. Takk Gud for iPad og hodetelefoner!


Når Mia våknet 1,5 time senere, fant Teo ut at han ville lage frokost til oss. Og så gjorde han det.. Han satte på ovnen til rundstykker og disket opp med eggerøre. Flere ganger før har han hjulpet oss med helgefrokosten, men i dag styrte han showet selv - og eggerøre ble det. Hvor mye skall som befant seg i røren kan ingen vite, men godt var det ;)


SAMSUNG CSC


Mia er stor fæn av eggerøre. Både i munn og utover kjøkkenet sånn generelt. Brorens versjon gikk ned på høykant den også.


Kokken selv, han satt ved matbordet i boxershorts og dykkebriller. Han fikk nye briller i går, og har brukt dem siden. Det gir oss mange gode latterkuler skal jeg fortelle dere ;) Jeg knipset mange bilder av han, og vi lo godt av dem alle, men nå har han blitt eldre og har klare meninger om hvilke bilder som skal deles og ikke, så det blir ingen bilder av luringen på bloggen i dag. Akkurat dét respekterer jeg fullt ut. Her blir ikke bilder sendt på snapchat til familiemedlemmer engang, hvis ikke Teo selv ønsker det.


Nå er morgenfuglen/kokken/morroklumpen/luringen levert i barnehagen, Mia sover formiddagsduppen sin og jeg har trukket meg unna for å få gjort mitt. Det er ikke å legge skjul på at det er visse forstyrrelsesmomenter i hus når jeg jobber hjemme samtidig som Nicklas er i pappapermisjon, så jeg bruker fortsatt kveldene godt - men snart finner vi rutiner på det, hvis ikke må jeg bare rømme til en kafé i ny og ned, som kan være vel så bra det. Vi har valgt å være i vår egen boble et par av disse første pappapermisjonsdagene. OL på TV og plutselig masse tid sammen - for første gang noensinne - det har vi hatt godt av.


Nå skal jeg kaste meg rundt. Jeg har varer å levere og diverse annet på to do-lista. Vi sees!

Ingen kommentarer: