onsdag 26. februar 2014

Dagens antrekk // minisjefen

Mia trengte påfyll i garderoben sin, og naturligvis tok mor i huset på seg shoppingoppdraget. Hjem kom jeg med en stor pose med sommerlige klær. Det er ingen tvil om at jeg lengter etter lysere og varmere dager. Jeg har alltid vært et sommermenneske, og om mulig kjenner jeg enda mer på det nå i år. Jeg er sliten og lei av denne vinteren. Det kan nok også henge sammen med at sommerhalvåret generelt er bedre for meg. Ikke like vondt, som igjen betyr mer energi og gladere dager. Under ser dere bilder av den nye minisjefen i hus, med haremsbukse og deilig bomullsgenser fra newbie serien til Kappahl. Jeg kan ikke få sagt det nok; duse, lyse farger på små jentebebiser er så fint - og det bærer garderoben til Mia preg av.


SAMSUNG CSC


Mia har alltid vært en veldig enkel jente å ha med å gjøre. Hun er ekstremt tålmodig, stort sett alltid blid og har hele veien sovet godt. Nå merker vi at hun nærmer seg 1 år, for en vilje av stål har vokst fram i den lille jenta vår. Dramaqueenen i henne slenger seg ned på gulvet og gråter sine modige tårer når ting ikke går hennes vei. Hun hyler som en gorilla når hun blir sinna - og hun har sluttet å sove. Rett og slett sluttet. Helt. Nå er hun riktig nok ikke i 100% form, så vi håper det er grunnen til at vi har tilbrakt den tredje natten på rad på å prøve å få en ildsint liten jente til å sove. I natt ble det vel rundt 2 timer søvn på oss. Den ene tar seg av Mia, mens den andre prøver å sove - men det er helt umulig. Ingen av oss klarer å sove når det høres ut som det er kaos på naborommet. Heldigvis har Teo verdens beste sovehjerte når han først sover, så han la ikke merke til én lyd - og var derfor klar for dagen før klokken seks. Da ble jeg vekket. Med en stor og god kos. Sju timer for tidlig, men ellers en fantastisk måte å bli vekket på. Det er nemlig ikke så ofte jeg får disse bamseklemmene lenger. Plutselig har det blitt litt teit å klemme mammaen sin. Her om dagen presterte jeg å kysse(!) han i barnehagen, foran andre barn, når jeg leverte han. Da var jeg teit, for å si det sånn. Jeg gjør ikke den feilen igjen!


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Nå har Mimsen vår endelig sovnet søtt. Lavendelolje, masse nesespray og en melkeflaske senere fant hun veien inn i drømmeland. Pappaen i hus har allerede kapitulert på sofaen, og det tror jeg sannelig at jeg skal gjøre også. Tre døgn med liite søvn merkes godt. Kan ikke fatte hvordan jeg klarte å stå på to ben når Teo var liten og holdt det gående sånn ofte i 2 uker i strekk..?! Godt man glemmer det slitsomme og husker alt det koselige ;)

2 kommentarer:

Divamamma.no sa...

Så fint antrekk :-) og så søt !

linnchris sa...

De klærne har Majken min og :)
Slitsomt med lite søvn ja :/ Håpe hun snart er i form og sover godt. Jenta her er heller ingen fan av søvn. Hatt flere våkenetter enn søvnetter det siste halvannet året