fredag 14. februar 2014

En dag i vannet

Heiii på tampen av kvelden!


Jeg er ikke flink til å ha med kameraet mitt nå om dagen, og uten bilder blir det også vanskeligere å blogge. Ordene er der, men ikke lysten. Det skal jeg gjøre noe med, så det er bare å fortsette og titte innom. Mer action kommer ;)


Jeg skal på kurs hele lørdag og søndag. Det er viktig for meg. På den måten lærer jeg mer, og kan bli dyktigere i jobben min, både når det kommer til kundebehandling og veiledning og opplæring av mitt team. Det blir to lange dager, men jeg vet at jeg får masse igjen for det. Kunnskap gir trygghet! Siden det ikke blir noe særlig familietid i helgen bestemte vi oss for å kose oss ekstra i dag. Teo fikk fri fra barnehagen og vi tilbrakte store deler av dagen vår på Askimbadet :)


Teo er virkelig ikke redd for mye. Han stupte(!) fra 3.meteren og suste ned den ene sklien etter den andre. Vi må nesten stå og holde han igjen, for det er ingen grenser når det kommer til han og vann. Jo større plask, jo bedre ;) Han er virkelig i sitt rette element, og det er en fryd å se hvor mye han koser seg! Mia hadde sin aller første tur i basseng i dag. Hjemme elsker hun det store badekaret vårt, og kaster seg rundt og minner meg mye om sin storebror. I bassenget var det derimot litt blandede følelser. Skremmende, avslappende og gøy. Hun ville kun være i mine armer, noe annet var helt uaktuelt. Jeg fikk derfor ikke løpt så mye rundt med Teo, men koste meg i det varme bassenget med Mimsen i stedet, mens gutta løp rundt. Hun lå og fløyt på ryggen, med hodet på skulderen min, og var totalt avslappet. Hun satt på kanten og hoppet ned i armene mine. Hun lo og smilte, plasket med armer og bein, og koste masse. Det var nok litt skrekkblandet fryd, men alt i alt en god opplevelse. Vi ga oss før gutta, fikk på oss varme klær, og satte oss i kafeen for å se på OL og spise lunsj. Greit å gi seg mens leken er god :)


Et bar bilder av frøkna mi er lagt ut på instagram i dag (@monix87). Jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Nå er det natta.. Her starter dagene litt over seks nå for tiden. Ny runde i bassenget for meg i morgen. Varmtvannbassengtrening. Fjerde badet på én uke. Skulle nesten tro jeg likte å bade. Haha!


Snakk om innlegg der jeg bare ramset opp. Gosj, sånt er så kjedelig, men sånn blir det innimellom. I morgen titter jeg forhåpentligvis innom med bilder. God natt ;)

Ingen kommentarer: